Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Gear S3 - második kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Nem adom és 930-am nagyon rég volt
Már le is vettem a hirdetést. Note 5 lett volna helyette, de végül nem jött össze a dolog és nagyon nem bánom. 930 tetszett, de sok gond volt vele (gyenge mikrofon, gyenge hangszóró, készülékháztól elváló kijelző, stb.). Még 8.1-gyel használtam, azzal nem volt nagy élmény, és mivel win10m-lal még nem volt hozzá szerencsém, így véleményt sem tudok alkotni igazán. Egyébként idegesített, hogy nem volt bővíthető, viszont külsőre, anyaghasználatra nagyon ott volt. Igényesebb volt szerintem, mint a 950 XL. 1520-at próbálnám most ki w10m rendszerrel. Na az izgat, és annál kb. ugyanez lenne az én kérdésem is, mint az eredeti kérdezőjé 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SUSE Linux
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen routert?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Már le is vettem a hirdetést. Note 5 lett volna helyette, de végül nem jött össze a dolog és nagyon nem bánom. 930 tetszett, de sok gond volt vele (gyenge mikrofon, gyenge hangszóró, készülékháztól elváló kijelző, stb.). Még 8.1-gyel használtam, azzal nem volt nagy élmény, és mivel win10m-lal még nem volt hozzá szerencsém, így véleményt sem tudok alkotni igazán. Egyébként idegesített, hogy nem volt bővíthető, viszont külsőre, anyaghasználatra nagyon ott volt. Igényesebb volt szerintem, mint a 950 XL. 1520-at próbálnám most ki w10m rendszerrel. Na az izgat, és annál kb. ugyanez lenne az én kérdésem is, mint az eredeti kérdezőjé