Hirdetés
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Nyugodtan szídja csak mindenki itt a fórumon, meg bárhol.
Én meg miután senkinek sem kell,és leesett az ára a béka feneke alá,majd szépen megveszem, és boldog leszek vele érzem
Izléstelen barom vagyok,de énnekem, bejönnek a microsoft telefonok puritánsága.
És nem szeretem a fém telefonokat.
Anno a konyhánk amikor készült,gondolkodtunk,hogy milyen legyen a padló,végül a sima laminált paketa lett.
Azóta van két gyerekem, és nincsen olyan hét, hogy le ne ejtene valamelyik pár poharat,tányért.
Láss csodát nem szoktak eltörni(pláne a poharaik,mert azok is müanyagok)csak pattannak a parkettán.
Édesanyámnál kövezve van,ott minden pohár ,tányér csak egyszer esik le.
Egy használati tárgynak szerintem praktikusnak(pl kivehető akku) és ,strapabironak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi