- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Pinyo16689
senior tag
Érdekes, hogy W10M alatt a L930 az Antutu pontszámokban hozza a 950 pontszámát.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Peterson_
addikt
Nagyon jó készülék, de ilyen szarvas hibákkal nem engedtem volna kiadni, akkor sem, ha többségüket jó eséllyel nagyon rövid időn belül javítják.
Azért egy ilyen kategóriájú telefon ne fagyogasson már össze-vissza alapműveletektől, meg úgy semmitől se, mert ez nem tolerálható hiba.
Az ehhez hasonlóak fényében még a tetszett plecsnit sem érdemli szvsz, mert ez trehányság a gyártó részéről.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Szmájler
csendes tag
"Félig sikerült egykezes mód is akad: a Start gombot hosszan megérintve a képernyőtartalom lejjebb ugrik, így a felső részeket tényleg el lehet érni, alul viszont kilóg a lóláb – fogalmam nincs, hogy ez hogyan mehetett át a rostán."
Mi a hiba a funkcióval? Szerintem teljesen logikus és használható (használom is).
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Tegnap én is megtapogattam egy XL-t az egyik "kocka haver" jóvoltából.
Lássuk csak:
A készülékház minőségérzetre egy Xiaomi Redmi Note szintjén van,annyi különbséggel hogy a Lumia nem csúszik,nem fényes,de összeszerelési minősége,illetve maga a készülék feelingje abba a ligába tolja,ami durva,lévén egy 2 kilós top modell,a másik meg egy hatvanezres kínai tucatvas.
A hátlap mind a négy sarka recsegett,érezhetően nem stabil az illeszkedése,ezt betudom annak hogy még csak mostanában kezdték el forgalmazni,remélem javulni fog,mert ez így enyhén szólva nem korrekt.
A kijelző gyönyörű,az én G4-esem sem rossz,de ez porig alázza,a fekete valóban fekete,a színek lefolynak a kijelzőről,egyszerűen tökéletes,nincs rá jobb szó.
Az ablakok egész korrekt módon paraméterezhetőek,a haveré olyan szinten volt átszabva,a saját háttérrel együtt,hogy elsőre "fel sem ismertem a rendszert".
A menüben barangolva a készülék random képes belassulni,nem lagolás ez,a fene se tudja,inkább olyan mintha gondolkodna a cucc,érezni hogy valami nem kerek,tuti hogy nem a vas gyenge,hanem valamit elszabtak a nagy igyekezetben hogy a készülék karácsonyra a boltok polcain legyen.
A cikket olvasva próbáltam ki egy két olyan opciót,amelyikkel pár usernek gondja volt,egyik sem jött össze,sem a BT kapcsolattal nem volt semmi baj,sem a gépeléssel,az írásjelekkel.
Random újraindulás 2x volt,egyszer a kamera használata,egyszer meg az állapotsáv lehúzása után,tök értelmetlen szituációkban,nem volt terhelve a cucc,nem voltak nyitva tömegével egyéb alkalmazások,egyszerűen kikapcsolt,majd újraindult.
Az alkalmazásbolt néhol cefet lassan működött,itt a net hibájára gondoltam,de a másik telefonon,egy 640-es Lumián tökéletesen ment minden,itt megint van valami probléma.
A kamera értelemszerűen nagyon ott van a szeren,itt nem is vártam mást,mondjuk az újraindulás belerondított némileg a képbe.
A vas melegszik.nem is kicsit,a G4 es snapi 808-asa után ami kb semennyi hőt nem termel,olyan kézben tartani,mint egy törpe hőerőművet,a 810-es nem hazudtolja meg hírnevét,"folyadék hűtés" ide,vagy oda.
Az indított beszélgetés minősége kiváló volt,nem lehetett belekötni,de nem is vártam mást.Összességében,így,ebben a formájában nem kéne,nem adnám oda érte a momentán fele annyiba kerülő G4-est,még úgy sem,hogy a kijelzőtől tényleg az állam keresgéltem a földön,egy két frissítés múlva biztosan sokkal jobb lesz,de akkor még mindig ott van a számomra gagyinak ható készülékház,ez így ennyiért egyszerűen MÉLTATLAN ehhez a tudáshoz,pláne ehhez az árszinthez.
[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
pl HTC M9 szintű házban ez egy vállalható teló lenne ennyiért. De ebben a nyikorgó, csikorgó, olcsó kínai műanyag vacakban necces plecsnit kellett volna kapnia. nincs az az ember aki felveszi ez a telót a kezébe és azt mondja hogy: nekem ez TETSZIK! miért nevezik egyáltalán 950-nek ? az MS csak kihasználta, amit a Nokiától megszokhattunk minőség terén. ezt egyszer el lehet játszani, de eztán már nem. Én bojkottálnám a telót, mert ez nem Lumia, pláne nem 950. egy mozzo tok árát alapból rá kéne számolni, ha az árakról beszélünk. surface phone-ra várok, mert ez így kevés lesz... arról tud valaki bármit ? lesz e egyáltalán ? mert ha nem akkor 6C-t fogok venni.
-
Ágógreen
senior tag
válasz #40993792 #209 üzenetére
még nagyon hosszú út vár az MS-re, én csak ennyit mondhatok.
a link beszéljen helyettem:
https://www.youtube.com/watch?v=-wne8m9qCFs...persze mindent ki lehet magyarázni
930 után ennyit vártunk erre a félkész szörnyetegre. számomra csalódás, másoknak "tetszik plecsnis".[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Fú de brutál kamera
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
joey04
titán
Én azt látom, hogy a wp megjelenése óta minimum lefelezte a hátrányát a többiekkel szemben. Félreértések elkerülése végett nem védem őket, eszembe nem jutna WP telefont venni, nem is nagyon szoktam a híreknél leírni a véleményem mert trollkodásnak vennék, de évente ránézek hol tartanak éppen az új csúcsmodellel. Eddig azt láttam, hogy hú b+ ebből soha nem lesz semmi, most meg azt, hogy már egész pofás a rendszer, jó irányba haladnak, 2-3 év múlva talán, esetleg komolyabban is megfontolom, hogy kipróbáljam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
jose999
senior tag
-
Pearce
aktív tag
válasz Plazmacucci #213 üzenetére
Ja és akkor az MS készakarva terveztette meg a Nokiával, hogy ilyen műanyag legyen a hátlap /miért, jobb lett volna a fém, ami nyáron a melegben + a S810-es SoC-cal szétégeti a kezed?/, amit majd ők forgalmaznak? Fuck logic.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
jose999
senior tag
Pontosan.De tényleg nem értem. Nem szimpatizálok az IPhone-nal, de eszem ágában nem lenne a topikjában szidni,mikor gyakorlatilag nem is ismerem,csak hallottam róla... A hozzászólásaimat sem így akarnám szaporítani, valamint a frusztrációmat sem itt vezetném le. De nem vagyunk egyformák.
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
ForRedGlory
félisten
Röviden, mint Lumia 950 XL tulaj):
Egyáltalán nem vészes a telefon, pontosabban a telefon teljesen rendben van és a legújabb oprendszer update óta a hibák egy része is eltűnt. Kicsit erős a savazás, ami itt van.
Nagy hirtelen csak a nyekergő hátlapba tudok belekötni (ami mondjuk marhára idegesít), na meg az androidhoz/IOShez mérten kevés programba, bár utóbbi esetben tudtam, mire számíthatok.
Ez a telefon teljesen rendben van. Nem akad, nem dadog, hülyeség az, hogy "alkalmanként nem olyan folyamatos". 1 hete használom, ilyennel nem találkoztam. Minimum hozza az IOS szintet (volt Iphone 6S Plus-om is).
-
bteebi
veterán
Nem igazán tetszik. Túl nagy, a műanyag elég gagyi hatást kelt, a teszt és a hsz-ek alapján elég sok bug van benne, és elég drága is. Félreértés ne essék, alapjaiban véve egy kiváló telefon, de még szerintem bőven lehetne csiszolgatni. Legalább addig, hogy már csak 5-5,2"-os legyen a kijelzője .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
ZavaBalazs
őstag
"Végre lehet a Lumiákkal is 4K-ban rögzíteni 30 fpssel"
lehet már egy éve, de mindegy...wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ágógreen
senior tag
kedves Zsolti
te értesz félre, én MS párti vagyok, de azért amit ezzel műveltek ennyi idő alatt az minősíthetetlen.
nekem senki se mondja, hogy ha egy cég visszalép anyagminőségterén és cserébe többet elkér a vásárlók zsebéből akkor az egy jó üzletpolitikának kell hogy tartsam és fogjam be a számat... a lumiákat eddig a minőségi összeszerelés jellemezte, tudtam, hogy amikor a kezembe veszem az egy lumia. amikor felvettem egy samsung galaxyt éreztem hogy a pille könnyű vacak ami első leejtés után komoly kávasérülést fog szenvedni (minimum) + papírvékony falakkal dolgoznak ami játéktelefon hatását kelti bennem. erre jönnek a kínai 950ükkel. bocs, de én ezt az irányt nem támogatom. lehet neked tetszik, de az h kritizálod a jogos kritikámat az kritikán aluli.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Ágógreen #226 üzenetére
A lumiákat eddig a minőségi összeszerelés jellemezte? Hol? Mikor?
620: Kiperegnek a gombjai.
920: Recseg oldalról megnyomva a hátlap.
640: Recsegő hátlap, rossz illesztés
830: Elálló kilelző.
930: Elálló kijelző, lötyögő gombok, elálló hátlap.És ezek csak azok amikkel személyesen találkoztam több esetben is. Ez minden de nem minőségi összeszerelés. Semmivel sem rosszabb ezektől a 950, de igaz sajnos nem is jobb. És ezen valóban illene már változtatni.
De egyben igazuk van a itt egyeseknek, talán látatlanba nem kellene orrba szájba fikázni, mert nem túl hiteles dolog és maximum kinevetteted magad. De természetesen ehhez is jogod van Ez a többieknek is szól nem csak neked. -
Fiery
veterán
válasz ForRedGlory #222 üzenetére
"Egyáltalán nem vészes a telefon"
Ennyi penzert, plane egy Microsoft szintu cegtol ugy gondolom, jogosan varna az ember tobbet annal, hogy "nem vészes" .....
"Nagy hirtelen csak a nyekergő hátlapba tudok belekötni (ami mondjuk marhára idegesít)"
..... es ugy latom, Te is tobbet vartal a keszulektol De a viccet felreteve, a hatlapon meg a dizajnon kivul mindent lehet javitani szoftver frissitessel, ugyhogy ha most nem is tokeletes a keszulek, de hamarosan az lesz/lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Egy 950 tulaj feltöltene képernyőképet az Extrák menüről?
-
Reinhardt
őstag
A pontos dátum és idő bepötyögése is olyan 80-as évek style
Nekem ilyen nem volt, automatikusan tudta, a datumot es idot.
-
Potrien
senior tag
Nyugodtan szídja csak mindenki itt a fórumon, meg bárhol.
Én meg miután senkinek sem kell,és leesett az ára a béka feneke alá,majd szépen megveszem, és boldog leszek vele érzem
Izléstelen barom vagyok,de énnekem, bejönnek a microsoft telefonok puritánsága.
És nem szeretem a fém telefonokat.
Anno a konyhánk amikor készült,gondolkodtunk,hogy milyen legyen a padló,végül a sima laminált paketa lett.
Azóta van két gyerekem, és nincsen olyan hét, hogy le ne ejtene valamelyik pár poharat,tányért.
Láss csodát nem szoktak eltörni(pláne a poharaik,mert azok is müanyagok)csak pattannak a parkettán.
Édesanyámnál kövezve van,ott minden pohár ,tányér csak egyszer esik le.
Egy használati tárgynak szerintem praktikusnak(pl kivehető akku) és ,strapabironak kell lennie. -
Amiens
tag
-
arcadio
csendes tag
A teszt után odafigyeltem a műanyag borítás hangjaira, de nagyon tekergetni kell, hogy megszólaljon. Minden nap szétszeditek? Az sem zavar, hogy műanyag. Egy kicsit mozognak a gombok, de Levonóval összevetve, ez semmi.
Sajnos, még messze van az idő, amikor veszek egy vasat, és eldönthetem, hogy milyen OS fusson rajta. Most azt érzem, hogy a HW változásokat csak az OS miatt kell meglépnünk.
Ha lehetne WP10-et tenni a Levonó vasára, akkor nem lenne új telefonom; de nem lehet. Lehet, hogy igénytelen vagyok?Az, hogy kinek, milyen telefon a megfelelő, nagyon sok körülmény befolyásolja. Nekem ez megfelel, tetszik.
<< Arcadio >>
-
confuser
senior tag
Félig sikerült egykezes mód is akad: a Start gombot hosszan megérintve a képernyőtartalom lejjebb ugrik, így a felső részeket tényleg el lehet érni, alul viszont kilóg a lóláb – fogalmam nincs, hogy ez hogyan mehetett át a rostán.
Fentebb írta valaki ugyanezt, de én se értem, itt mi nem stimmel. Én pont ilyen viselkedést várok tőle el.betűméretváltás után a rendszer újraindítást kér
Bullshit. Már az adás topicjában is leírtam, hogy ez téves info, és remélem nem kerül bele a cikkbe.
Betűméretváltás: Gépház > Könnyű kezelés > További lehetőségek > Szövegméretezés > zéró újraindulás
Amiről ti írtok (Gépház > Rendszer > Megjelenítőeszköz > Szöveg, alkalmazások és elemek méreteze ezen a megjelenítőeszközön) ennél jóval több (lásd a fentebb is linkelt hsz-em)Az Edge és az egész rendszer keresője a Bing
Szintén írták fentebb is, megnyitsz egy keresőt (pl. Google), és máris választható kereső lesz Edge-ben. A rendszerre ugyanez nem igaz.Egyébként a teszt tartalmának többi része tetszik, teljesen objektívnek tartom, de egy korrektúrán még áteshetne, cefet sok formai hibát láttam benne.
-
Leha
csendes tag
fantázia? Hol? Ezt leszámítva egyetértek, lassanként a stabilitás fogalma egyenlő lesz az Apple-el mobilos szinten. Talán az S6 Edge olyan, ami nem lassul be idővel, de erre sem vennék mérget
Nokia 5530 -> iPhone 4 8GB -> Nokia Lumia 930 [Black] -> Green -> Honor 8 Black -> Huawei P30 Aurora
-
drzsoo1
aktív tag
Lehet fényezni, és piszkálni a kritikai véleményeket, de érdekelne hogy ez miben előrelépés egy 2 évvel ezelőtti 1520 hoz képest?! Ha egy 550 es sapdragon 200 on is (sem) fut a w10 akkor azon a vason is vígan ellesz, ráadásul az még egyben is van, ezzel a xarral szemben.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
confuser
senior tag
Azért vannak ígéretes próbálkozások.
HTC One M8: Van Android-os és WP-os verziója. Vásárlás előtt dönthetsz, utána mondjuk már nem. Ilyen egyébként több is van, de a többi alsó kategória. Sajnos csak USA-ban forgalmazzák/forgalmazták.
Xiaomi Mi4: Android-dal jött ki, de hivatalosan cserélgethető W10M az Android-dal. Hogy azért itt is legyen valami korlátozás, egyelőre csak a 4G-s verziónál lehet... [link]
-
addikt
Megdobogtatta a szívemet, de csak kicsit.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
hallador
addikt
kNa ja erről ez jut az eszembe, aztán tessék, a Microsoft egyre lejjebb csúszik, amennyire előremutatóak voltak, annyira hulladék lett a cég, én nem szeretem az apple-t, de hát a tények:
Most ballmer vagy egy mocskos nagy troll, vagy a Microsoft egy nagy ...... az elmúlt 10 évben.
Hiába felébredt az ember, visszatért a valóvilágba:
Szerintem ebben igaza van, az MS-nek nem megy a mobile....
(#4) woland_y2k
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy az MS a szokásához híven nem érdekli, a normális használat, Most burkoltan lesza....-oztad az MS-t mint gyártót, mivel ezt az MS gyártatta konkrétan. Szóval értem én, csak ha már kiadnak valamit, akkor nem kellene megmagyarázni, hogy ez gyártóspecifikus ezek szerint az MS nem képes/ akar ebbe pénzt fektetni? Mondjuk nem estem hasra a Windows 10-től sem, ha csak ennyi telik a föld legnagyobb programozó bázissal rendelkező cégétől az nagy baj. Ballmernek igaza van.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
tomboy0013
veterán
Mondjuk a mérete emberibb, nem sarkas kialakítású (ami 6"-nál már egyenlő a sajtreszelővel való maszturbálással), jóval szebb a kijelzője, brutálisabb mindkét kamera, cserélhető az akksi, van OTG, biometrikus azonosítás, Continuum, akár 200GB-tal is bővíthető, stb. Ez egyéni vélemény de szerintem a 1520-tól ez szebb is sokkal, jobb ránézni mint arra a nagy téglára.
Egyedül a Continuum-ban lévő lehetőségek miatt már óriási a fejlődés a többi platformhoz képest is. Még gyermekcipőben jár, de a hardvernek köszönhetően biztosan sokáig ki lehet majd használni a benne rejlő lehetőségeket az Univerzális alkalmazásokkal karöltve. -
Воланд
titán
válasz hallador #241 üzenetére
latom nem erted, pedig nem bonyolult. a cikkben felsorolt menuelemek azert vannak az extrak alatt, mert a beallitasok menu el van zarva a kulso appok elol. ha mas oem mast fejleszt a sajat keszulekehez, aminek a beallitasokban van a helye az is max az extrak reszbe kerulhet. plusz a beallitasok a rendszer resze, azt a rendszerrel egyutt lehet frissiteni, az extrak alatt meg kulso alkalmazasok vannak, amik a store-on keresztul frissulnek. ez alol max a szinhuseg megvaltoztatasa a kivetel, mert az az fw-ben van benne tudtommal.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
confuser
senior tag
Ez irgalmatlan hülye megoldás. Minek vennék phablet-et, ha 4" kijelzőt akarok bámulni? Egy vicc ez a megoldás, kivéve a gombok oldalra helyezhetőségét. Az egykezes mód csak arra a rövid időre kell, amíg a kijelző tetején lévő gombokat megnyomod, nem hosszútávú megoldásként. És egyébként így kisebbek lesznek a gombok, ráadásul még mindig elég "messzire" kell átlósan nyúlni. Nem látom, hogy ez egy jobb megoldás lenne, mint a W10M-é (de legyünk őszinték, ez az iOS megoldása).
-
gretzky77
veterán
Drága barátom, lehet fényezni és piszkálni a véleményeket, csak tudod az a gond, hogy a hozzád hasonlók a megmondó emberek akik élőben még csak nem is látták a telókat,de tudják a tutit. Köszönöm én nagyon jól elvagyok ezzel az általad sz@rnak minősített telefonnal! Páran azt próbálják megértetni az IQ nindzsákkal, hogy nem a vélemény nyilvánítás a gond, hanem hogy arról tudsz véleményt mondani amit használsz vagy ismersz,de itt olyanok fikáznak akiknek közük nincs hozzá! For red meg Locutus is első körben gondolkodott, hogy megy vissza a teló de örömmel olvasom ,hogy lehet mégis maradnak a Lumiák! Lekopogom nekem 950 van és semmi,remélem érted SEMMI hibája nincs! Se szoftveres se hardveres!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
hallador
addikt
Ez mind rendben van. De? Azért ugye ezt megoldhatta volna az MS ha akarja? Megint ott tartunk, hogy az MS nem fejleszt semmilyen appot, mint más gyártó, hanem majd a külső app fejlesztő megcsinálja, csak hát Windows mobil platformra nem nagyon vannak értelmes alkalmazások. Amik vannak és értelmesek, azok vagy elég sokba kerülnek, hogy a föld 90 %-án a kutyának sem kelljen, ami ingyen van az meg olyan mint az MS termékei az elmúlt 3 évben, főleg béta.
Ha most komolyan gondoltad, hogy erre nem képes az MS, hogy egy adott rendszerbe nem képes ennyi funkcionális könnyebbséget beépíteni ugye?
Cserébe megkaptuk a mellébeszélést.Valamint ugye azt is érzed, hogyha senki nem érti, hogy ez miért van csak az MS alkalmazottak ,akkor 2 lehetőség van:
1. A szokásos hülyének nézzük a fogyasztót, aminek az eredménye az MS mobile eladásaiban jól észrevehetőek.
2. Megint csak szokásos elfelejtették ismét tájékoztatni ezekről az igen kellemetlen mellékhatásokról a sajtót, mondjuk az adott termék sajtó bemutatóján.Az eredmény ugyanaz, nem népszerű húzás, az MS-nek ebből az elmúlt 2 - 3 évben egyre több van.
Ez az egyik fele, a másik a mindenre W10-et húzás volt, ja mégsem, mert nem tudja a vas. Szóval lehet játszani a nagymenőt, csak ez nem a 90-es évek, ahol az MS egyeduralkodó volt, itt van már konkurencia is, és lehet arrogánsan hozzáállni csak eddig nem az MS aki diktál, illetve a graphisoft parkan lehet, de a nagyvilágban mobile fronton konkrétan nem jelentős szereplők, és nem is arra haladnak, ezt a tesztet végigolvasva nem tudom miért kellene nekem a 930 helyett ilyet vennem/használnom.
Tisztázzak: nem a tesztet tartom hiteltelennek, ellentétben az MS-el.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
ForRedGlory
félisten
Azt kaptam, amit vártam, leszámítva a nyekergő hátlapot, illetve azt, hogy még nem tökéletes a rendszer, viszont bőven használható. Ami nagyon hiányzik az a dupla koppintásos képernyő feloldás, ami LG G4-en van, plusz kicsit hülyén néz ki az, hogy a hangerő le és fel gomb között van a power gomb.
-
Locutus
veterán
válasz gretzky77 #245 üzenetére
Azért nálam most eléggé afelé billen a mérleg, hogy visszamegy
Ma délelőtt nekiállt a melegedni. Nem csináltam semmit vele, nem futott rajta semmi, csak úgy melegedni kezdett. Bár ez ugye, hogy mi fut meg mi mennyit eszik elég érdekes dolog, ugyanis - lehet én vagyok vak vagy béna - de a 950XL egy darab app vagy rendszerbeállítás nincs arra, hogy megnézzem a futó alkalmazásokat pl.
Na a lényeg, hogy újraindítottam a telefont, hátha. Ez ugye microsoftéknál úgy működik, hogy ki kell kapcsolni, majd vissza, mert az újraindítás menüpontra nem maradt idejük. Ki még ki is kapcsolt, de be már nem. Akksi ki, vissza, telefon megy. De melegszik továbbra is. Valamivel nagyon el van foglalva. Mindegy, nem volt időm szarakodni vele, és amúgy is inkább gyorsan zsebre tettem mielőtt kibaszom az ablakon, bevágtam magam az autóba, és meglepődve láttam, hogy a kapcsolódott a bluetooth rendszerhez. Azzal a bluetooth-tal, amit 2 napja kikapcsoltam rajta. Hát dejó. Na mindegy, nem érdekelt, max lefagy ha hívnak, és akkor tényleg kihajítom az ablakon. De nem fagyott le. Azóta se Nemtom miért. Előtte 2 napig folyamatosan fagyott, ha BT be volt kapcsolva, most nem. Aztán a melegedést is befejezte, ki tudja miért.
Most lehet hogy csinálok egy resetet rajta, hogy végre talán lehúzza a rendszer frissítést ami másoknak már majdnem egy hete rendelkezésre áll, nálam meg fel se ajánlja.
Aztán péntek a deadline. Ha addig nem sikerül megbízhatóbb barátságot kötnünk, akkor nem fog tovább idegesíteni. Visszaköltözök szépen a Note3-ba, és várom az 5-öt.
Btw, az nemtom feltűnt e nektek, de csendes környezetben elég feltűnő, amikor a speakert kikapcsolja, kb fél perccel a képernyőlezárás után. Tisztán hallható egy pattanó hang. Éjszaka főleg felfigyelek erre, mikor a fejem mellett van az éjjeliszekrényen...
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
gretzky77
veterán
Ne is vegyél mérget,használtam S6 edge készüléket, de megváltam tőle, produkált igen érdekes dolgokat. Szoftveresen bőven hagy/ott maga után kívánni valót! Jelenleg androidos fronton a G4 a legjobb választás. Az meg,hogy lassan stabilitás = alma, megint csak érdekes,ismerősök között van nem egy alma tulaj akik azért mesélnek dolgokat, ott sem kizárt egy fagyás vagy újraindulás. Hozzáteszem nem fikázom az almát, mert még nem használtam!
Locutus : Ok ez tiszta sor, zavaró gondok vannak megértem, de te használod és úgy véleményezed míg mások ezt látatlanba teszik! A frissítést nekem sem dobta fel de volt egy hr és egyből frissített, én mentést is állítottam vissza és semmi gond! Simán lehet nálad valami egyéb gond okozza a hibákat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Воланд
titán
válasz hallador #246 üzenetére
igazabol ez a megoldas harom eve igy mukodik, csak most azert lett feltuno, mert eddig az omlesztett settings menu helyett (aminek az aljara kerultek ugyan ezek a beallitasok) jottek a kategoriak es ezek kaptak egy kulon extrak kategoriat. arrol meg nem tehetek, hogy a cikk iroja le van maradva es meg az ms-t sem kerdezte meg. pedig allitolag rendszeresen egyeztettek veluk. es ismet leirom: a settings zart, a rendszer resze, abba nem lehet belenyulni. es nem, az ms a sajat keszuleken sem fog belenyulni, mjad utana nem fogja ugyan ezt megtiltani az oem partnereknek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...