Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Drága barátom, lehet fényezni és piszkálni a véleményeket, csak tudod az a gond, hogy a hozzád hasonlók a megmondó emberek akik élőben még csak nem is látták a telókat,de tudják a tutit. Köszönöm én nagyon jól elvagyok ezzel az általad sz@rnak minősített telefonnal! Páran azt próbálják megértetni az IQ nindzsákkal, hogy nem a vélemény nyilvánítás a gond, hanem hogy arról tudsz véleményt mondani amit használsz vagy ismersz,de itt olyanok fikáznak akiknek közük nincs hozzá! For red meg Locutus is első körben gondolkodott, hogy megy vissza a teló de örömmel olvasom ,hogy lehet mégis maradnak a Lumiák! Lekopogom nekem 950 van és semmi,remélem érted SEMMI hibája nincs! Se szoftveres se hardveres!
-
tomboy0013
veterán
Mondjuk a mérete emberibb, nem sarkas kialakítású (ami 6"-nál már egyenlő a sajtreszelővel való maszturbálással), jóval szebb a kijelzője, brutálisabb mindkét kamera, cserélhető az akksi, van OTG, biometrikus azonosítás, Continuum, akár 200GB-tal is bővíthető, stb. Ez egyéni vélemény de szerintem a 1520-tól ez szebb is sokkal, jobb ránézni mint arra a nagy téglára.
Egyedül a Continuum-ban lévő lehetőségek miatt már óriási a fejlődés a többi platformhoz képest is. Még gyermekcipőben jár, de a hardvernek köszönhetően biztosan sokáig ki lehet majd használni a benne rejlő lehetőségeket az Univerzális alkalmazásokkal karöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi