- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Bírom,hogy itt tippelgetnek egyesek,anélkül,hogy látnának ilyen telefont. Nos, nekem az LG G4 mellett van egy 950 XL DS. Nem recseg ropog, mint ahogy itt írják, nem melegszik jobban, mint a G4. Kár addig bizonygatni, hogy rossz, olyanokat állítani,hogy használhatatlan, amig ki nem próbáltad, csak azért, hogy bebizonyítsad, főleg magadnak, hogy mennyire is rossz vétel ez a telefon! Ne vedd meg. Pont. Sőt, foglalkozni is kár vele, annyira rossz, nem?! (akinek nem inge, ne vegye magára...)
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
nbware
senior tag
Nekem 735 van win10, insider, technical previewval es a legutobbi frissitessel, szerintem tokeletes lett. Minden mukodik aminek kell. ..
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
liquidgold
tag
Nem tudom mennyire befolyásoló de 210 van benne. A párom 532 esébe 200 as van és stabil kellemes a sebesség is. Eddig androiddal küzdött. Neki pedig eldobható okostelefon kell, és eddig ez bírja minden téren a legjobban. A dobálást is Még csak nem is recseg ropog
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz liquidgold #140 üzenetére
Azért ne, mert nem "ragadtam" sehol. A mobilos telekommunikáció nyomonkövetése az egyik hobbim, ennek megfelelően nyitott, de egyszerre kritikus vagyok - ezzel együtt sem gondolom, hogy a csempe (mámint a live tile) lenne az evolúció következő lépcsőfoka a "gagyi" ikonos elrendezéssel szemben (ellentétben az általad hozott dos-os példával, ahol valóban előrelépés történt).
Az, hogy te kedveled, és ettől haladó gondolkodásúnak hiszed magad, szíved joga, de ettől más nem lesz ódivatú.
Az viszont igaz, hogy a többi rendszertől szerencsés vizuálisan is különbözőnek lenni, vagy Firefox OS sorsa lesz, ahogyan valaki okosan megállapította.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
thxer
aktív tag
válasz Den Hadnagy #156 üzenetére
Szerintem a csempével nincs gond, informatív és konzisztens, van még benne potenciál, remélhetőleg a redstone-ban majd interaktívvá válik, nem értem ezt eddig miért nem lépték meg.
-
S e t h
nagyúr
Valahogy nem látom az eredményét mivel is próbálkozik a gyártó, hogy engem átcsábítson más platformról, sőt inkább eltántorít, amit furcsállok, mivel nagyon egyben kellene lenni az eszköznek, ehhez képest messze nem tökéletes ennyi pénzért.
A szoftveres átjárhatóság komoly csali volt anno, aztán a téma körül mekkora csend lett.
Nem követtem mi lett a sorsa, de gondolom oka volt, hogy egyelőre nincs terítéken, vagy csak szimplán nem beszélnek róla, ami szinte kizárható, mert az egyik legkomolyabb fejlesztés lenne.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Számomra csalódás,főleg a készülék ház és annak gyengeségei. Marad tovább az etalon az 1520.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Den Hadnagy
senior tag
Megfogtad a lényeget. Jó az irány, de most még bétának látom az egészet, kinézetre meg működésre is. Még nem tartanak ott szvsz, hogy verjék a kiforrottabb rendszereket. Drukkolok nekik, legyen csak alternatíva.
Azonban bugos rendszert bármelyik platformon cink kiadni, de a javítás gyorsan fog érkezni, ebben biztos vagyok. Csak így már nem flawless a debütálás, pedig az eyecandy készülékek mellett pont ez kellene a Microsoftnak - ezzel együtt tudom, hogy 100%-os rendszer nincs.
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Johnnyxy27
aktív tag
Ez a telefon akkor lenne érdekes, ha atom vagy core alapú lenne, és x86 kompatibilis, volt anno fujitsu 2 oprendszeres teló ázsiában, ami úgy viselkedett, mint egy UMPC! Na akkor annak tényleg lenne értelme kitenni nagy monitorra, mint egy PC-t.
Eszembe jutott a neve is a telónak, Fujitsu LOOX F-07C.
[ Szerkesztve ]
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
félisten
Elolvastam a cikket és este vettem egy 1520-at >
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
thxer
aktív tag
válasz Den Hadnagy #161 üzenetére
Szerintem ők is tudják hogy gáz az egész debütálás, de karácsony előtt piacra kellett dobni valamit, ráadásul kellett Continuum kompatibilis eszköz a felhasználók kezébe, hogy azt is tudják tesztelni. A középkategóriás eszközöket ki se adták, a 750, 850 megjelenését törölték, gondolom nem hardveres hiba miatt. Ha vártak volna a 950-es szériával pár hónapot, akkor meg tervezhetnék újra az egészet, mert az SD810 már nem lenne csúcs, SD820 kellene bele, stb...
Majd körülbelül a redstone fog ott tartani ahol a th2-nek kellett volna.(#162) Johnnyxy27: De jó lehet használni 4"-en a Windows 7-et.
[ Szerkesztve ]
-
Johnnyxy27
aktív tag
5.7"-en már akár életképes is lehetne, nem beszélve arról, ha kijelzőre kötjük, akkor tényleg 100% pc kompatibilis lenne!
Egyébként volt 4.5 collos sony ux-em és nem volt olyan gáz rajta a win7!
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
Abszolút egyetértünk.
Tudom, hogy erőltetett a hasonlat, de itt siker akkor lesz, ha olyan szinten menni fog a bugmentesítés, meg a felhasználói visszajelzések alapján történő funkcióintegrálás, mint az asztali W10 esetében történt. Hajrá!
-
lugosi
MODERÁTOR
Ránézek erre a telefonra, és egy olyan terméket látok, amit semmi kedvem birtokolni, és még drága is.
1520 tulajként ennél többre számítottam következő flagshipként. -
Johnnyxy27
aktív tag
1520 az nekem is bejön
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Den Hadnagy #161 üzenetére
Szerintem nem jó az irány, nagyon nem.
Elsőre tök jó feature-nek tűnik a Continuum, aztán rájössz, hogy ezt senki nem akarja majd használni. Komolyan tartasz valahol egy monitort, egy billentyűzetet és egy egeret azért, hogy rádugd a mobilod, és közben viszel magaddal egy átalakító dobozt, és kábelt is hozzá?Amikor ezt mint "terméket" kitalálták, nem tette le senki a tervező csapat elé az asztalra egy kupacba, hogy egy monitor, egy egér, egy billentyűzet, egy doboz, szükséges mennyiségű kábel... És ezt valaki fogja hordozni valahova? Vagy valahol hagy magának "telepítve" egy ilyen egeres-monitoros kuckót? Gép nélkül? És megvesz ezért egy telefont, annyiért, amennyiért egy pc-s feladatokra sokkal erősebb pc-t is meg tud venni? Az egész miskulancia ára a telefonnal együtt mennyi is? Legyen 300k?
És mivel ennek a lényegét, a telefont viszed magaddal, lesz belőle egy setup otthon, egy a munkahelyen (monitor, egér stb)? Csak azért hogy elmondhasd magadról, hogy a telefonod a pc-d? És ezért kapsz egy funkciójában rettenetesen korlátozott és teljesítményszegész telefon-pc-t?
Ezt ebben a formában egy nehézkes, erőltetett, állatira nem kívánatos konstrukciónak tartom.
Magára a telefonra meg ránézek, és ásítok egyet. Egyszerűen nem kell. Nem akarom, hogy legyen egy ilyenem. Sőt, kvázi tiltakozok ellene. Megcsinálták az elmúlt talán 5-6 év legunalmasabb design-ját. Komolyan mondom, ha ingyen kapnék egy ilyet, csak az a feltétel, hogy 1 évig ezt kell használnom, azt mondanám, hogy milyen összeget kell fizetnem azért, hogy ne kelljen fizikai kapcsolatba kerülnöm ezzel a termékkel. Egyszerűen kiráz a hideg a gondolatára is, hogy egy ennyire unalmas, csúnya, nem-kívánatos terméket hordjak magammal nap mint nap.
Komolyan mondom, maga a telefon egyszerűen taszít. Nem is tudom mikor éreztem ezt utoljára mobiltelefonnál. Még az Ericcson A1018 se taszított ennyire annak idején.
-
Den Hadnagy
senior tag
Kicsit szerintem félreértettél. Én a jó irányt a csempékre, az egész frissnek ható elképzelésre értettem, nem a Continuumra.
Ha a Win mint telefonos rendszer béta jelenleg a számomra, akkor ez a C. kifejezetten az. Ezt az egész dolgot egy bölcsőben, csirkebélmentesen kellene megoldani. Manapság még sokkal inkább megéri egy komplett windowst futtató okosítóstick ennyiért, vagy egy tablet microhdmi-n át. Van még itt mit csiszolni, persze nem lenne rossz egy mindenes telefon. Sztem még kb. 5 év, és frankó lesz.
A design meg... Valóban nincs musthave érzés, de a maga eleganciájában letisztult, mint egy üzleti lapos. Nem a díszp.csák tükörtelefonja, meg nem is a kocsmapultok dísze. A telefonok szürke Volvója, de bár ez lenne a legnagyobb baja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hihetetlen az a tetemes frusztráltság és gyűlölet, ami itt egyesekben megbújik.
Patetikus... -
Reinhardt
őstag
Amiket eddig írtak problémákat nekem nem nagyon jöttek elő.
Egy Sound Blaster bluetooth fejhallgatóval használom mióta megvan, semmi gond nem volt még vele.
Recsegni sem recsegett, de igazából majdnem kibontás óta tok van rajta. Ez az anyag felhasználási problémát is megoldja, lehetne a hátlap akár süppedős lószarból (jé, feladta és szépen rárakta az ékezeteket, nem kellett tanítani) is, úgyse látom többet.
Üzemidő az update óta rendben van.
S4-ről váltottam, az a vége felé sokkal durvábban melegedett mint ez.
Dock ingyen jött Lumia offers appon keresztül (London). Ami frissítés óta eltűnt. Ennyit egyértelműen megért. Amúgy maga a telefon függetlenül mostani árfolyamon 205 ezer volt (XL).
A rendszert azért még szoknom kell, de tetszik egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Ja, és az értesítéseket is mindig időben megkapom, valamint wifi gondjaim se voltak.
-
haxiboy
veterán
-
Den Hadnagy
senior tag
Számomra nagy kérdés, hogy van-e pl. ICsekk, WizzAir, Skyscanner, Easyjet stb. Ezeket én gyakran használom.
Ami nagyon hiányzott anno, az a 3g watchdog, a napi 50 megás netem tartásához, plusz olyan zenejátszó, ami mappát is játszik, nem csak lejátszási listát...
Most így nagyhirtelen ennyi.
-
haxiboy
veterán
válasz Den Hadnagy #176 üzenetére
Nagyon kevés fejlesztő van a wp mögött sajnos, én sem látom túl nagy piacnak wp-re fejleszteni, ráadásul sokkal jobban meg van kötve a kezed mint ios vagy droid esetében.
Kapásból nem használhatsz akármilyen UI elemeket, gyakorlatilag a WP-s appok főleg amelyik oldalra lapozható valami undorító, akkora betűk amik ki sem férnek a kijelzőre stb...
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
aprokaroka87
nagyúr
amúgy tényleg Windows Phone-on a csempék témázhatóak illetve szerkeszthetőek?
pl betűszin,betűméret,betűstilus...stb alapján?
-
drzsoo1
aktív tag
válasz #40993792 #180 üzenetére
Betű típus szín nem változtatható? Csempe Színek RGB szerint? W10 esetén, wp-nál még így volt.
[ Szerkesztve ]
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
aszti75
senior tag
Kell,kell,kell!! De sajnos a 230 ezres ára miatt nem engedhetem meg magamnak
-
csakzolcs
tag
230ezer? ez egy 110ezres kategória amit képvisel. hiába "bika hardver" írták a tesztbe hogy nem igazán fluid... vicc.
-
Mr Bond 007
őstag
-
mjani1172
addikt
A mondanivaló elejével egyetértek,ez egy teljesen rossz irány,tényleg felesleges.Ebből is látszik hogy sajnos akik a fejlesztésért felelnek nem foglalkoznak a valós igénnyel.Szvsz az ára nagyon hamar bezuhan,a piac majd helyreteszi.Kb.mint a Huawei P8,csúcsnak kiáltották ki,de nagyot zuhant és igy sem viszik,pedig kifejezetten tetszetős.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Den Hadnagy #171 üzenetére
Szerintem azért tetszik - még egyelőre - neked a felület, mert a 8.1-nél egy fokkal jobb.
Szerintem viszont az egész continuum mint koncepció hibás. Először nekem is tetszett, aztán minél többet tudtam meg róla, annál feleslegesebbnek és kiábrándítóbbnak tűnik.
Szerintem ennek semmilyen letisztult eleganciája nincs. Ennek egyszerűen nincs értékelhető designja. Ennek egyszerűen vannak külső befoglaló határvonalai és kész.
Valamennyire találó az autós hasonlat, de én inkább azt mondanám designra, hogy ez a mobilok szürke, de nem metálfényű daciája, csak az a gondom hogy olyan áron, amennyiért a telefonok mercedesét árulják.Szóval ez szerintem nem jött össze az msnek, nagyon nem. Olyan érzésem van, hogy azt mondta náluk valaki, hogy hát srácok akármilyen fázisban van a termék mind szoftver, mind egyebek tekintetében, a karácsonyi szezonra ki kell vele jönni. Ezt tudták kitolni addig.
-
batai15
félisten
válasz Mr Bond 007 #185 üzenetére
Fluid = folyékony és gáz halmazállapot keveredése-pl oltó hab. Rossz a szóhasználat.
[ Szerkesztve ]
-
thxer
aktív tag
Még mindig nem kell hozzá display dock, ez csak egy kényelmi funkció, nekem itthon van lerakva, és ahelyett hogy elővenném a laptopot, inkább csak rádugom a telefont és elolvasom a híreket úgy, fórumozok, stb.
Vagy megcsinálom a Word doksit vagy a PowerPoint prezentációt, elmegyek dolgozni és nem kell azzal szórakozni hogy átmásoljam a cuccost, csak elindítom a TV-n a screen share-t, és már mehet is a prezentáció a telefonról, miközben a telefon képernyőjén egy Word-be jegyzetelek.a, Tehát az egész megy vezeték nélkül, csak egy miracast kompatibilis tv vagy vevő kell hozzá,
b, megy generic USB Type C - Display port és USB Type C - HDMI átalakítóval,
c, lehet használni a telefont touchpadként és billentyűzetként
d, lehet használni bluetooth egeret és billentyűzetet
e, lehet használni usb eszközöket a display dock segítségével, vagy egy olcsó, egyszerű Type C átalakítóval.Ez mondjuk az általános felhasználás, nekem még szükségem lenne egy UWP facebook messengerre, és egy távoli asztal kliensre, valamint jó lenne, ha a telefon kijelzőjét lehetne offolni continuum használat közben.
-
petipetya
nagyúr
Első reakciók.
A Continuum jó irány lesz, de sajnos még gyerekcipőben jár. Számomra több dolog kellene még "bele":
- Google appok (Chrome, YouTube stb.).
- Mindegyik alkalmazásnak kellene univerzális változat, amely a teljes képernyő minden egyes pixelét ki tudja használni, saroktól-sarokig.
- Többablakos mód.
Éppen ezért szerencsésebb lett volna valami arm alapú procival piacra dobni a telót. Jelen pillanatban ez így egy félkarú óriás.Ár/érték arányban akkor érné meg, ha teljesértékű PC-t lehetne varázsolni belőle a Continuum segítségével. A OnePlus One + EZCast pároshoz viszonyítva nem éri meg az árát a cucc, igaz az EZCast-ot csak multimédiás használatra vettem, és abban villámgyors (YouTube és telón lévő filmek lejátszása a FullHD-s butatévén).
A 950 XL önmagában remek hardverrel rendelkezik, de a szoftver még kíván némi frissítgetést. A kamera a szokásos minőséget hozza, ezen a téren szerintem egyértelműen felmossa a padlót a többi telefonnal.
Cimbora 920-ról váltott, így majd megnézem magamnak ezt a vasat is, és véleményezem.
A Space Odyssey hasonlat zseniális volt. A valaha készült legjobb sci-fi, így természetesen a kedvencem. Egyébként némely kifejezésen jót nevettem (pl. egy-másfél naponta sírt fel etetésért), üde színfolt ez a tesztekben.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
VaDy
tag
Hát ez sem lesz az új telefonom, pedig nagy reményeket fűztem hozzá, az ára is jó lett volna (sima 950 T-nél 167ezer). Marad a Mate 8, no de hol van az még ...
Nekem ez a kollázsos vmi iszonyat módon nem tetszik, de megpróbáltam volna megszokni ha minden más tökéletes, ami ugye már a teszt olvasása közben megdőlt. Azt ígértek nr1 kamera lesz, nem lett, az aksira mindenki azt hitte h majd az amoled kilejző meg a win jó energiagazdálkodása miatt nagyon jó lesz, ennek ellenére pont h merül?! Nem is értem, ez h lehet? Ennyire benéztek volna vmit?!
Amúgy meg tetszett plecsnit kapott és sose veszek ajánlott alatt semmit!!![ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Kezdenek a csempék rondából vállalható külsőre fordulni. Ez a bakelit szerű külső nagyon lerontja az összképet. Biztos jó, de nem tudnék pénzt adni érte.
-
félisten
-
kengyel
nagyúr
Nekem nagyon tetszik a telefon, de szó szerint minden szempontból !
kengyel
-
petipetya
nagyúr
válasz Plazmacucci #198 üzenetére
Elírtam, köszi. Szóval jobb lenne, ha valami x86 kompatibilis procit kapott volna.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App