- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
plau85
tag
"Mit kell beragasztani? "
A telefont a mozo flipes tokba. Én is meglepődtem mert a videókat amiket láttam eleve úgy kellett volna érkeznie hogy bennevan a telefon hátlapja és csak belekell pattintani. De amit kaptam az csak maga a mozo bőrtok és bennevan egy kétoldalú ragasztó szerűség ahova a telefont kell tenni. Nem tudom hogy most ez ténylegesen így van-e mert mikor belepróbáltam a telefont teljesen passzentos. Szóval ha beleragasztom és neaggyisten esik az élére akkor annak szerintem 100% hogy törés a vége.
Inkább megrendeltem amit a lumia 930asra is anno ( Shakehive flipes tok).Igaz ezt is majd megint házilag kell módosítanom mert tutira kemény műanyag lesz megint amibe a telefon megy. Az előzőnek is kb 2 hét alatt elkezdtek lepattani a sarkai. Házi megoldásként pedig veszek egy sima fekete szilikon tokot, a flipesből kivágom a műanyag tartót és beleragasztom a szilikont. Lumia 930asom 2 év után is úgy néz ki mint az új. Karbantartóként sajnos nem hagyhatom csupaszon a telefont bármennyire is szép mert pikk pakk összetörne.
-
plau85
tag
Üdv. Csatlakozom én is a kis 950es táborhoz, lumia 930asról váltottam. Egyből lenne is egy gyors kérdésem. Tegnap megérkezett a készülék, ( windows storebol rendeltem, persze az ingyen display dockot elfelejtették mellé postázni így mehet a levelezés) de csontra levolt merülve, ami nagyon meglepett, mivel ha jól tudom nem tesz jót az akksinak ha teljesen levan merülve. Csatlakoztattam a töltőre és kb 5 perc után észhez is tért, szépen lefrissitett mindent, viszont ami érdekelne hogy ezen a telefonon van alapból valamilyen védőfólia? Rendeltem hozzá egy Mozo flipes tokot, belekellene ragasztani viszont engem ez a vékony kis tok nem győzött meg így egyenlőre míg nem érkezik meg a másik tok plusz egy tempered glass marad a kis dobozában a fiókban. Ami még érdekelne hogy mennyire sérülékeny a kijelzője?
-
plau85
tag
Én csak azért írtam be ezt mivel te ezt állítottad: "Az A9 a maga két magos processzorával túlszárnyalja teljesítményben a 6-8 magos Snapi és Exynos processzorokat.." Ez az állítás az én véleményem szerint téves. Két külön hw két külön swrrel. Azért írtam hogy megnézném droid alatt mert az a9 csakis azért gurit jobbat a teszteken mivel maga a sw sokkal jobban optimalizaltabb ioson. Viszont ha csak mint hwert vizsgálnánk ugyanazzal a swrrel tutira a béka segge alatt lenne az a kis dual magos. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest