Új hozzászólás Aktív témák
-
For357y
aktív tag
válasz
LaZaRpEtEr #1397 üzenetére
Az első héten még én is így voltam vele, utána kezdett szarakodni.
Ha visszaolvasol, meglátod az én tapasztalataimat is.
Nem akarom elvenni a kedved, de szerintem elkiabáltad ezt a véleményt. Később ez még bőven lehet használhatatlanul szar is. Én 2 hét használat után már a képernyőzárat sem tudtam feloldani, mert nem érzékelt rendesen a kijelző. A Telenoros faszi meg nem vette át gariba, mert szerinte csak "koszos". Az, hogy a szeme előtt vakartam ragyogóra a kijelzőt számára nem érv.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
LaZaRpEtEr #1397 üzenetére
No, akkor mostantól ez a hozzászólás lesz az irányadó!! Állapítsuk meg, hogy nincs is baj a készülékkel, csak a mi elvárásaink a magasak!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
LaZaRpEtEr #1395 üzenetére
Wooooow! Végre valami pozitív!! De az eddigi hozzászólásokat nézve lehet, hogy a te telefonodnak valami baja van!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest