- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbiro72
csendes tag
Resetteltem mindkét módszerrel: az androidon keresztül (gyári adatok visszaállítása) és a recovery módban is. Recovery-ba be tudok lépni, az Android SDK csak az apply update from ADB menüben ismeri fel a tabot, amint tegnap írtam is. Fastbbot-ban, már nem látja az SDK és azonnal lefagy a készülék, pedig ez kéne nekem.
-
gbiro72
csendes tag
Amikor lefagy nem startol újra, csak akkor, ha lemerül az aksi és a töltéskor már elindul a logóképernyőig. Kórelőzmény: A rendszer instabillá vált: alkalmazások nyíltak és zárultak önmaguktól, mintha valaki máshonnan vezérelné a gépet. Gondoltam vírust kaphatott ezért resetteltem a tabot, (kb. 3x), de ez sem oldotta meg a problémát, Feltelepítettem víruskeresőt, de az nem talált semmit. Egyszer csak be sem indult a masina.
-
micafighter
nagyúr
Nagyon fontos adatokról van szó? Ha nem és megvan a titanium backup akkor szerintem heliumot felejtsd el
Ha fontos adatokról van szó akkor érdemes lehet kipróbálni a pro verziót (viszont a kérdésedre válaszolva nem tudom mennyi esély van rá), vagy utána kéne nézni az alkalmazásnak. Mivel ClockworkMod készitette igy biztos van XDA-n topicja
-
micafighter
nagyúr
Nem tudom ezekröl létzik-e magyar leírás, ezt a cikket anno nagyrészt azért írtam, mert a témában semmilyen magyar cikket nem találtam amit a forumtársaknak linkelhettem volna a 1+1 topikban, minden magyar oldal a témában angol oldalakra irányított, és bár nekem ezek az angol oldalak nem jelentettek gondot, segíteni akartam azoknak akik az ilyen szakzsargonos angol szövegekkel nem tudnak magabiztosan megbirkózni
Illetve amikor még írtam akkor angol oldalból is 2-3 különbözö helyen volt fent minden info, és távol sem ilyen szájbarágosan, tehát a kezdőknek elég sok buktató lehetett benne amire a cikkek semennyire nem tértek ki, én igyekeztem ezekre is kitérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest