- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
Bleh.. Vtxet soha többé
-
PetX
aktív tag
Ezekből is hiány lesz, a bányászok már dörzsölik a tenyerüket.
-
banhammer
veterán
Szokasos iparosmunkak.
-
pd
tag
Jó, ez igaz, ara gondoltam, hogy új modell. Az R9 280 pedig most egy új modell.
Ha az R9 270X árából indulok ki, akkor teljesítmény/ár tekintetében a nagyobb modellek egyébként is állatira túlárazottak, még a javasolt áron is. A PH!-s tesztek alapján ha a 270X teljesítménye 100%, a 280X-é 132%, a 290-é 166%, a 290X-é pedig 175%. Ehhez képest az ajánlott áruk nem 200-266-333-350 dollár, hanem 200-300-400-550 dollár. A valódiról nem is beszélve, hát még a hazai árakról. -
steeel35
tag
Ez az XFX tényleg jól néz ki! *-*
-
RAMBÓ
aktív tag
A 280$ alapjában véve elfogadható ár érte (~63k). Csak mire Európába és 280EUR lesz belőle. És az a sok
-
pronyo
tag
Vadiúj??? Az R9 280x már vagy fél éve kapható (már mint az új nevén, mert mint 7970GE néven futott előtte is vagy egy évig...), csak ebben az országban nem lehet kapni... Állítólag a bányászat miatt, bár szerintem ez hazugság, mert akkor a 290,290x-et sem lehetne kapni... Inkább nem tudják legyártani a 280x matricát....
-
pd
tag
Most ez itt a PH!-n valóban kérdés illetve titok?
De a jövőbeni több sikerhez hozzájárulva akkor én sem árulom el, csak annyit segítek, hogy keress rá a Hardveraprón arra, hogy R9 280, és a kb. 30 találat között fogsz olyan hirdetést találni, ahol tudsz venni újat 90-ért garanciával. -
Geller72
veterán
Itthon vettem, Pesten.
-
leviske
veterán
Az az XFX tényleg pofás. Pláne $280-ért. Bár gondolom itthon ehhez az árhoz köze nem igen lesz.
(#7) Geller_1972: Szerintem is. És az megjelenésének az időpontja is erre enged következtetni. De mondjuk szerintem a 280 is bőségesen elegendő teljesítményt hozhat mindenféle tuning nélkül.
-
Geller72
veterán
Én most vettem kettőt. (280X-et).
Simán, minden probléma nélkül. Ha az a 280 USD 280 EUR lesz, akkor ennek a szériának semmi értelme nem lesz. 90 ezerért ki venné meg, amikor alatta van már 280X is. Legalábbis én annyiért vettem mindegyiket. (89k).Ráadásul, ahogy a cikk említette, ez még csak az alapverzió lesz. 280X-ben is már elég ritka az alapverzió. Pedig ott az OC kerül már ennyibe, mint amit írtam is.
-
dgabor80
tag
És lehet hogy ez is hiánycikk lesz mint a 280X
-
Retekegér
MODERÁTOR
Stílszerűen 280 dodó a 280-as VGA.
Teljesen korrektnek tűnnek ezek a hűtések. -
stratova
veterán
Ez az XFX egész kellemes és komplett csatlakozó bazár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest