- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
volt már menyasszonyom korábban is... vele 3.5évet voltunk együtt... 1év után jegyeztük el egymást, az utolsó 1.5évben meg együtt is laktunk... az volt a gond, hogy én voltam neki az első és az utolsó hónapokban elkezdett találkozgatni a cégüknél a biztonsági őrrel és félrekúrált vele... az első esetet még megbocsátottam volna, de a második után már mindenféle qrvának elhordtam... ezen gyorsan túltettem magam... pár napig meló után 2db vagdalthúsos szendvics+fél üveg vodka+6sör volt a vacsorám, de gyorsan lerendeztem magamban
mostani (ex?)menyasszonyommal teljesen más volt a kapcsolat... ilyen téren sokkal komolyabban kezelte a dolgokat... ő is és én is túl voltam már csomó csalódáson és nem kerestük a kalandokat... éltünk már egymás előtt rendesen... nem akarok hazudni/nagyzolni, de kb 20-25 barátnőm volt eddig, de ezek közül kb 6-tal feküdtem csak le... időben meg volt: 3.5év, ez a 1.5év és 9hónap... az összes többi max pár hét/hónap volt... engem dobáltak általában... nem sokkal szakítottam én... a gyűrűt nem akarom zaciba adni... megtartom... hátha összejövünk újra...
ha pedig esetleg később más lesz, akkor lehet belőle másikat készíttetni... nekem is úgy 50ezerbe volt kb... ebből 30 a brill, kb 10-12 az arany és a többi a munkadíj...
#12: szeretném, ha átgondolná és visszajönne úgy, hogy ő is hajlandó lenne a kompromisszumokra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest