- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
te se tanultál marketingrt mi?
ha te 200 ért veszel egyet, és fél év múlva jön egy új modell 200 ért ami jobb, többet tud, akkor mennyit fog érni a tied szted?Benetnes:
igen ezt mondom, sok pénz sok, de kint nem foglalkoznak azzal h 20-30k val drágább, csak nekünk sok ez... -
bandi0000
nagyúr
válasz
Integrale #52 üzenetére
melyiké jó? zömében tmx meg telemax szervizeli őket, jah sonyt meg a csodás cordon... attól függetlenül h most az én samum összrakták rendesen, egyik szervizet se nézem sokba
rosszul fogalmaztam az újdonságot úgy gondoltam, hogy sok dologgal telepakolja a telefont, azért nem sok olyan teló van, bár idén már több, ami IP védettségű, ujjlenyomatolvasós, gyors töltős, vez nélküli töltés van benne...
nem nem vagyok samsung párti, sőt semmilyen, de ami nekem kellett az ebbe benne van, nyilván ez sem hibátlan, de azt a savazást amit kap a samu nem feltétlen érdemli meg
mert az LG se tökéletes, sok a kijelző hibás G4 G5, ott volt a G4 alaplap hibája, a sonynak Z sorozata nincs rendesen összepakolva, vagyis engedi el a ragasztó a telefont, félévente okádja ki a modellváltásokat ami értéktelenné teszi a telefont
szóval minden gyártó kókány, és egyik se gyárt tökéletes telefont
-
bandi0000
nagyúr
szervizet kár nézni, egyik gyártóé se jó, vagyis magyar szerviz szar az összesnél
milyen újítást várnál? csúcsmodellek a leggyorsabbak közt vannak, kamerába top 3 ba vannak, most már egész jó a sw, s7 vízálló, ott az edge ami eléggé újdonság sztem, igazából a samsung pakolja sztem bele a telefonjaiba a legtöbb újdonságot, legalább is az utóbbi pár évben
téglát minden telefonból lehet csinálni, vagyis úgy mondom, hogy ha értessz hozzá akkor téglából tudsz csinálni megint telefont, egy windowst is fel lehet telepíteni szarul... főleg ha csak ráfrissítesz
-
bandi0000
nagyúr
de most miből gondolod/gondoljátok hogy a note bukása miatt kerül többe? így is full nyereséges a cég, ha meg az lenne a cél, akkor inkább emelnék a mostani modellek árát...
egyszerűen így éri meg neki, most azért elég sok újdonságot új technológiát pakolnak bele, gondolom újítják a gyártósort, nyilván nyereségesek, de minden gyártó csúcs modellje már 200 fölött van
mackoman: melyik gyártó garantálja 2+ évre a telefonok frissítését?
-
bandi0000
nagyúr
nem teljesen jó az 5-let, meg meg kell bízni az emberekbe, de én 1 naposan vettem az S7 EDGE-t, 145 ért, pár hónapja, ez már talán vállalható ár
én csak attól tartok, hogy túl sok lesz benne az újdonság, és ezért nem lesz tökéletes, hanem majd az S9-S10-re tökéletesen működnek majd a dolgok, persze ez spekuláció, ne legyen így...
-
bandi0000
nagyúr
ne az itthoni fizetésből induljatok már ki emberek
tény és való hogy emelik az árakat nyilván nem fasza, de legalább nem úgy drága mint az aple, hogy évről évre alig van előre lépés, hanem a samu leg új cuccokat pakol bele...
ha meg azt nézitek hogy itthon átlagkereset papír szerint 160k, gyakorlatba inkább 100-120k, ehhez képest külföldön ugye 1000 dollár +- nem tudom, tehát 1000-hez képest ha jön a telefon mondjuk 800 dollárért az jobbnak tűnik, min itthon 120k-s fizetésből kipengetni 250+-k-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest