- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feki
újonc
Szia,
nagyon köszönöm a választ, az adatkerettel nem volt gond az volt az APN beállítások után a második, amit lecsekkoltunk. Valószínűleg a második lehetőség, amit írtál, ott állíthattam be vmit, de ez nem jutott eszembe (én lüke), így maradt a gyári visszaállítás, az meg is oldotta a problémát. Nagyon köszönöm a segítséget még egyszer!FNZ és Feka0118 köszönöm a válaszokat, hasonlót próbáltunk, de vhogy nem nagyon akart úgy se működni, de ezek szerint másnál is volt ilyen probléma, nekem most szerencsére egy gyári visszaállítással megoldódott de nagyon féltem , hogy szerviz lesz a vége. Ettől függetlenül már két ilyen telefon is van a családban és imádjuk
-
Feki
újonc
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy meizu m6 note készüléket, ami tökéletesen működik , nagy gondom nem is volt eddig vele, kivéve, amikor mobilnetet szerettem volna használni ( Vodafone ) a messenger, fb, viber, használatát leszámítva mást nem tudtam elérni, azt írta ki , hogy webhely nem elérhető .
Kérdésem így ez lenne, hogy tudom ezt a problémát megoldani, találkozott már valaki ezzel a gonddal?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.: Feki
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Parfüm topik
- Argos: PH!arckép
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest