- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenn
tag
nix
[ Szerkesztve ]
-
Wave86
tag
válasz #11083776 #14 üzenetére
Ez nem igaz. A Samsung egy prémium kategóriás gyártó, a legnagyobbak csarnokában foglalja el királyi helyét. A Samsung az elektronikai történelem meghatározó szereplője, mára már alig van olyan terület, ahol ne lenne jelen. A mobiltelefon üzletága hatalmas fejlődésen ment keresztül, mára a teljes piacot lefedi készülékeivel. Nem tudok más készüléket elképzelni, mint Samsung, ha mobiltelefonokról beszélünk.
-
xperiasigi
őstag
Az erdekelne itthon mikortol lehet venni...aprilis elejetol jo lenne.
Iphone 6s
-
hagymas7up
tag
válasz #24536576 #32 üzenetére
Csak nézz be a nyomás ézékeny kijelzős cikkbe illetve olvasd végig a kommenteket. Besírsz! Egy érvekkel támasztott vitát vívtam arról hogy nem az Apple találta fel a világot, de sajnos hiába. Náluk Apple előtt minden használhatatlan xar volt. A számítógép, az érintős telefon meg minden. Felvetődik bennem a kérdés, hogy nem e az a probléma, hogy inkább eme juzerek a gyengébb képességűek. Tisztelet a kivételnek persze. De úgy vettem észre hogy 30/70 % az ember/birka arány.
[ Szerkesztve ]
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Mr.Silkó
veterán
válasz #24536576 #32 üzenetére
Szerintem sem az Iphone-okkal van a gond, teljesen korrekt telefonok (számomra mondjuk egy androidoshoz képest túl behatároltak), hanem a sok birkával, akik egy szimpla telefontól érzik magukat különbnek a többi halandónál. Persze tisztelet a kivételnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyan vicces a sok szifonos birka. Gondolkozok rajta, hogy iphone(6S plusz ha lesz és a kávát sikerül lecsökkentenie az "Isteneknek") legyen majd a Note3 utódja, de ezekkel egy kalap alá kerülni...
[ Szerkesztve ]
-
WilSonn
csendes tag
Tök nagy, hogy még be sem mutatták, de már megvan, hogy mikor lehet kapni. Szenzációs. Már csak azt nem értem, hogy a már viszonylag rég bemutatott Galaxy A7 például mikor lesz megvásárolható?
"A jó ízlés egyszerű dolog, csupán a legjobbat kell választani mindenből" (O.W.)
-
kengyel
nagyúr
Nagyon helyes már jöhetne
kengyel
-
Matada2.3
veterán
-
MartOOn
addikt
válasz Dr.Anonymus #9 üzenetére
Na. Ez szép lenne. Kicsit tenyleg hasonlít a 6-os iphonera de annak legalabb jo a dizajnja. Ha ilyen lenne akkor valtanek ra. Mondjuk ugy latom IP ugrik... Remelem az SD nem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz DeathAdder #17 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy elkezdtek Exynosra optimalizálni, hogy azt vegyék az emberek.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr. Deluxe
tag
1-2 honap tuti kell.
-
Matada2.3
veterán
válasz Dr.Anonymus #20 üzenetére
Sosem értettem ezeket az android iOS összehasonlításokat.
Finn the human
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz DeathAdder #19 üzenetére
"Számomra fontosabb a rendszer működése, simasága, appok megnyitása bezárása"
- számomra is, pont ezért nem szoktam Samsungot venni (többek között)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Dr.Anonymus #18 üzenetére
Szintetikus tesztek teljes mértékben hidegen hagynak
Számomra fontosabb a rendszer működése, simasága, appok megnyitása bezárása, és ezekben már a 7410 v s805 között is van különbség.Azt hiszem (bár nem vagyok biztos benne) hogy antutuban is jobb eredményt kap az s805, mert ott az erősebb andreno 420
-
Dr.Anonymus
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz hagymas7up #15 üzenetére
"A Snapi pedig jobb mint az Exynos"
Note 4 -nél már közel sem
Sőt exynossal sokkal fluidabb a rendszer, ami az új főverzióval csak hatványozódhat, és nem csak én mondom ezt... -
hagymas7up
tag
válasz #11083776 #14 üzenetére
Én sem csípem a samut, mert már többször csalódtam benne, pedig sosem közép vagy alsó kategóriából válogatok ( Note 2, Galaxy S4 a snapi 800as).
DE ez így picit erős lett amit írtál. Azért legalább garancia terén magasan verik bármely konkurenst. A Snapi pedig jobb mint az Exynos (egyelőre)[ Szerkesztve ]
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
törölt tag
Azt hiszi a samsung is,hogy a külső szàmìt.Igen az is de pl egy iphone4 meg egy iphone6 plus kicsit màs.Az eladàsi szâmokat nèzve tudjuk a sikert.Ja ,hogy ha bejövő hívàsnàl nem fagy le stb...Arra màr ràjött a samsung,hogy a lassú ócska sandragont el kell felejteni.Az exynossal jó úton halad.A műanyagot is kezdi hanyagolni meg a tw.Egy alsó kategóriàs (bàr premium àras) gyàrtó vègre eljut majd lassan a közèpkategóriàig.A softver update on is làtszik mennyire bóvli cèg.
-
hagymas7up
tag
Nem tudom. Rosszat fogtál ki. Nekem az S853 nagyon patentül működött. Akkoriban döngölte zenei téren a másik telefonomat a SonyEricsson D750i-t walkman szoftverrel. Én imádtam.
[ Szerkesztve ]
-
blagolf
senior tag
A keretben vélni lehet "némi" Iphone és Sony beütést. Nagyon tudnak ezek a Samsungos formatervező fiúk.
Hihetetlen kreatívak Amúgy tetszik így elsőre.Üdv, Zoli
-
Dr.Anonymus
addikt
-
cezarlacrone
aktív tag
VI. Csamcsung Dinasztia
-
Matada2.3
veterán
Várós lesz
Finn the human
-
-
őstag
az a legrosszabb rész amikor bejelentenek egy csúcs telefont, megtetszik és várni kell hetekig hogy meg tudja venni az ember
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
kristof83
aktív tag
Jaj istenem ez is ilyen Apple majmolós Csamcsung sorgeneráló álmarketing dolog lesz
Applééknél divat évek óta iPhone premierkor levelet küldeni a dolgozóknak hogy ne vegyenek ki szabadságot a megjelenenés napjaira....persze ott azért a sorokat meg hisztit látva érthető is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest