Megvan mikortól kapható a „Galaxy S6”?

Fontos hónapok következnek a Samsung számára, amely tavaly ugyan még mindig több okostelefont adott el, mint bármely riválisa, az erősödő konkurencia miatt azonban megcsappant a nyeresége a korábbi évekhez képest. A média által már biztosnak vett két új készülék, a Galaxy S6 és társa, a Galaxy S6 Edge ezért a megújulás jegyében foganhatott meg, így a külső mellett hardveres és szoftveres oldalról is komoly előrelépést vár a szakma.

A Samsung belső levele buktathatta le a Galaxy S6 piacra kerülésének dátumát

Az már szinte biztos, hogy az új Samsung csúcskészülékek a barcelonai Mobile World Congressen mutatkoznak be, méghozzá március 1-jén, azt viszont eddig nem lehetett tudni, hogy a boltok polcaira mikor kerülnek fel a szóban forgó mobilok. A PhoneArena most belső információk alapján arra következtet, hogy legalább az egyik értékesítése március 22-én kezdődhet meg. A tipp alapja egy olyan belső használatra szánt levél, amelyben a Samsung kifejezetten arra kéri a munkatársait, hogy a március 22-től 30-ig tartó periódusban ne vegyenek ki szabadságot. A PhoneArena azt is elképzelhetőnek tartja, hogy az április 19-től 27-ig tartó hasonló periódus az S6 Edge startját jelöli. Persze ezek eléggé közvetett bizonyítékok, és nyilván nem egyszerre fog mindenhol megjelenni a következő egy vagy több Samsung csúcskészülék, mindenesetre ez az első információ az értékesítés kezdetére vonatkozóan.

Azóta történt

Előzmények

  • Kipróbálta magát AnTuTu-ban a "Galaxy S6 Edge"

    A Samsung SM-G925W8 kódnevű készülék – valószínűleg a Galaxy S6 Edge változata – ismét megmutatta az Exynos 7420-as rendszechip erejét. Az adatbázisból az IGP típusa is kiderül.

  • Üveg hátlappal érkezik a Galaxy S6?

    A legújabb Samsung Galaxy S6 pletyka szembemegy az eddigiekkel: koreai források szerint az új csúcskészülék fémkeretét elől-hátul üveglap foghatja közre.

  • 14 nanométeres Exynosszal jöhet a Galaxy S6

    Friss hírek szerint a legtöbb piacon házon belüli chipsettel startolhat el a Samsung Galaxy S6, köszönhetően a Snapdragon 810-es SoC gondjainak.

  • Tesztfázisban a Galaxy S6?

    A Samsung következő, csak Project Zeróként emlegetett csúcskészüléke már előzetes tesztelés alatt állhat indiai vámdokumentumok szerint.

Hirdetés