Új hozzászólás Aktív témák
-
balgab84
aktív tag
Iphone 8 nem lesz tomegtelefon, meg szerintem itthon nem is lehet majd kapni....hivatalosan persze
-
balgab84
aktív tag
válasz
Cranberries #47 üzenetére
Samsung gyartja a kijelzojet...
-
.Szaki.
addikt
-
Drp81
aktív tag
válasz
valaki654 #38 üzenetére
Mégis milyen innovációra, forradalomra gondoltál? Mit akarsz még? Írd le nekem, hogy mi az, ami nincs meg benne. És ne az sd-kártyával meg társaival gyere, mert azok nem innovációk.
Vagy, főzzön kv-t Neked a telefon? Fűtse be a lakást (bár erre volt már példa), takarítson ki? A mai felsőkategóriás okostelefonokba már annyi minden bele van pakolva, hogy lassan lehetetlen lesz új ötleteket kitalálni. (És most ne a parasztvakításokra gondoljunk!) A meglévő dolgokat lehet majd csiszolni ill. továbbfejleszteni.
-
-
Keem1
veterán
Amúgy mi lesz a képlet ezentúl a név konvencióra?
Eddig: x / x+; xS / xS+; z / z+; zS / zS+ volt, megjegyezhető
Ezentúl: x / x+ / x+1; x+1S / x+1S+ / x+2?
Mert akkor 2018-ban: iP8S / iP8S+ / iP9
2019-ben: iP9S / iP9S+ / iP10 -
moleculez
veterán
Visszaszámlálót az oldal sarkába...
-
valaki654
tag
Az Apple biztosan szokásához híven nagy innovációként fogja emlegetni az OLED panelt, amit több más gyártó már kb.10 éve használ.
-
leslieke
Jómunkásember
Végre ez is eljött!
-
Keem1
veterán
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Dettó
Sose vennék apple terméket, de a keynote-okat mindig várom. -
jUUh
addikt
Tűkön ülök!
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
minden évben volt erről hír, ahogy a galaxy s bemutatójának időpontjáról is, vagy a note-ról, vagy bármely egyéb meghatározó termék bemutatójáról. legyen az vga, cpu, telefon, tv.
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Akik szeretnék nézni a közvetítést, azoknak fontos infó.
-
7Heads Drago
veterán
Csak erre külön hír.... Azt hittem már ma lesz.
-
negyedes
addikt
válasz
fordfairlane #18 üzenetére
"Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology" - hogy mi van benne nem tudom, utolso 2 eventet win alol neztem es tokeletesen megy edge alatt.
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #16 üzenetére
Most tervezem először, hogy élőben megnézem, szóval fogalmam sincs, ebben esetleg valaki akkor tud segíteni, hogy kell-e valami hozzá?
Bár ha bármilyen Apple termékkel jó, akkor iPhone-on tudom nézni, de jobb lenne TV-n.
-
fishered
újonc
Nem tud valaki véletlenül egy lájvsztrímet, amin majd lehet követni kicsiny hazánkból is az eseményt?
-
Enigmagate
csendes tag
Szerintem valami Windows-apple dolgot mutatnak be, a beharangozó kép láttán...
Az apple logó hátterében a win ablakok jól mutatnak -
enginev3.0
félisten
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #2 üzenetére
Nem kell már sokat aludni és kiderül. Az iPhone 8 esetében szerintem csak a név lesz a kérdés, annyi minden kiszivárgott már róla, hogy nem hiszem, hogy hatalmas meglepetések lennének, de ettől függetlenül örülnék ha meg tudnának lepni valami jó dologgal. (Kijelzőbe integrált olvasó pl) A kijelzőről sem tudni sokat, olvastam már 5,1"-ről és 5,8"-ről is.
A 7S Plusról egy rendert láttam eddig, értelemszerűen ugyanúgy nézett ki, mint a 7 (végtére is egy facelift-ről beszélünk), króm díszléccel volt a széle borítva, más különbség nem volt.
Azt hiszem ezt a bemutatót élőben fogom követni.
mrThomi
Jelenleg három termék van: SE, i7, i7 Plus. Az SE-nek, hogy lesz-e utódja az kérdéses, most annyi pluszt kapott, hogy 32GB-os az alapmodell, meg egyébként sem a nagyokkal szokott megújulni. Az i7-et és az i7 Plust fogja most frissíteni az Apple, ezek lesznek az i7S, i7S Plus modellek, ha az eddig trendet követik. Az i8 pedig a csúcsmodell lesz idén, ha egyáltalán ezen a néven fog debütálni. (Szerintem egyébként nagy baromság lenne így nevezni)
-
mrThomi
addikt
mer kap szerepet a 7s,7 s + ? nem ez a ket jelenlegi piacon levo telojuk ?
-
adise
őstag
válasz
semmi sem tuti csak az event. tul sok a HA eddig
-
hemaka
nagyúr
-
petrson
senior tag
Hát jó. Legyen akkor 12-én.
-
modd3r
őstag
válasz
Sztem perpill csak a 8 a tuti.
-
fordfairlane
veterán
Szóval ez már tuti, a következő iPhone a 7S és a 8 lesz? És a 7S úgy néz ki, mint a mostani 7-es?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megleptődtünk?
Nem igazán szerintem. Én kíváncsi vagyok az új iPhone-ra mindenképp.
"Az esemény helyszíne a kaliforniai Cupertinóban még mindig épülő Apple Park lesz, azon belül is az alapító nevét viselő Steve Jobs Theater"
Na akkor csak elkészülnek vele addig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeptember 12-én, helyi idő szerint délelőtt 10 órakor tartja nagyszabású keynote-ját az Apple, méghozzá az alapítóról elnevezett Steve Jobs Theaterben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest