- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #52 üzenetére
Ez önmagában pofátlanság, az viszont már a pofátlanság csúcsa hogy az 5X Nugátot kapott.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Martinitius #50 üzenetére
Jah, a hátterek nagyon tetszenek nekem is. És van napi háttérkép opció is.
Justreboot miafene
-
DeathAdder
veterán
válasz
Just_Reboot #51 üzenetére
Mi ez ha nem pofátlanság?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #37 üzenetére
Az N6P-re kiadott szeptemberi hibajvítást tartalmazó image marshmallow alapú, hangsúlyozom MARSHMALLOW!
-
Martinitius
tag
Ez a videó pont gagyi róla, mert se a Google asszisztens, sem az új háttérkép választó nem került bemutatásra. Utóbbi egyébként azért is kellemes újítás, mert kategorizálva kapunk vele kb. 100 új minőségi hátteret.
Én kb egy hete használom az új launchert. Kétféleképp lehet felrakni: ha custom recovery alól flasheli az ember, akkor működik minden, ha apk fájlból telepítjük, akkor meg csak annyi amennyi a videón látszik. -
Tomi_Ohl
veterán
Nekem fontos az új Android verzió, de a világért sem vennék új telefont miatta. Inkább felteszek egy custom ROMot (mert hát a stock ROM az ősrégi marshmallow
). Persze ehhez az is kell, hogy a telefonnak jó közösségi támogatása legyen, de nálam ez szempont már vásárláskor.
-
B.Gaboo
tag
válasz
DeathAdder #37 üzenetére
N6-ra még bétából sem frissül hivatalosan (sem OTA, sem factory image). Max AOSP custom romot lehet feltenni. Ami elég vicces, hogy hamarabb jönnek az AOSP romok, mint a gugli sajátja.
-
kelly416
veterán
Ezzel csak azt érik el, hogy az olyanok, mint Te (bocsi, nem személyeskedés, de az írásodból az jött le nekem, hogy Neked ez nagyon fontos), akik ragaszkodnak az új és friss rendszer használatához, megveszik az új készülékeket borsós áron, az olyanok meg, mint én, nyugodtan használják akár a 4.4.4-ez is z1c-n a mai napig, csak épp nem tesszük a lovat a rohanó világ alá.
Bár most épp G4-em van 6.0-ás rendszerrel, a z1c-n én váltottam vissza 5.x-ről 4.4.4-re és jelenleg a Párom is megelégedéssel használja, én is úgy használnám, ha nem untam volna meg kimondottan a Sony-t már nagyon. -
tybsen
addikt
+1 eléggé irritáló ez az update politika. Még meg sem kaptuk a 7.0-t, de már "el is avult". Nagyon nem szimpatikus ez így.
Normális esetben az őszi 7.0 update után még pár hónapig - fél évig is akár az ember aktuálisnak érezné a friss rendszert egy nexuson, de már itt is megy ez a stressz. Nem értem miért szükséges ez a rohanás - persze mindig kell újítani, fejleszteni, de ezt az ütemet túlzónak érzem
ráadásul semmilyen világmegváltó funkció nem jön, egyszerűen csak azt érik el ezzel, hogy az ember elavult rendszernek érezze a meglévőt.
-
janeszgol
félisten
válasz
Willhunting #36 üzenetére
Ott a videóban benne van, hogy vagy felpöccinted vagy csak megérinted a pöttyöt (amit ffel kell pöccinteni). Mindkettővel leéred a programokat.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Willhunting #36 üzenetére
Igaz, 5 inch, de nem kényelmetlen. Gyorsan meg lehet szokni, elég egész picit pöccinteni is, vagy csak siman megérinteni a nyilat.
-
joelke HU
őstag
-
-
Willhunting
aktív tag
Jól néznek ki az animációk meg minden, de nem lesz ez az app drawer nyitás egy kicsit kényelmetlen?? Most egy érintéssel megnyílik, itt meg ahogy látom fel kell tornázni a kijelző közepéig az ujjunkat. Egy phabletnél, egykezes használat mellett már neccesnek tűnik.
#35 Evil Snowman: Pislogni sem merek nehogy valamiről lemaradjak, olyan gyorsan hasít a Donut
Amúgy most így a videó láttán elgondolkodtam, milyen fura lenne ha egy 2016-os készüléken visszaköszönnének a híváskezelő gombok -
csakany2001
senior tag
Nem rossz a 7,0 de még van mit még csiszolni rajta,remélhetőleg ez már teljesen jó lesz.
Az új referenciakészülékekre meg kíváncsi leszek. -
Várom már
Főleg az új nexusokat , pardon pixeleket.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #5 üzenetére
Egy ilyen videót találtam róla.
-
B.Gaboo
tag
Tök jó, hogy az N6 még a 7.0-át sem kapta meg hivatalosan, de már a 7.1-en melóznak.
-
Fejvadi
nagyúr
Annyira izgalmas, hogy az utcában már aludni se tudnak.
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
ezzel a verzióval érkezik majd az új google féle launcher?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest