- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
mikor fognak megjelenni?.... tulajdonképp csak az S10 lite érdekel és csak ha SD vel jön..
-
kekedi
senior tag
GSMArena:
Note10lite-Note9-Note10
[link]
Már amennyire igazak a leírtak:
-A főkamera visszalépés Note9-hez képest (kb S7 szint), Nekem megfelelne csak akkor hozza azt a szintet egy kis éjszakai móddal kombinálna.
-Gorilla glass-ról nincs infó
-Vezeték nélküli töltésről nincs infó
-Vízállóságról nincs infóDEX, NFC elvileg lesz.
Meglátjuk.
-
lalakov
senior tag
Végre edge nélküli modell is jön. Nekem tetszik. Remélem letesztelitek és a fotózás terén nem fog megbukni. Nyárra talán elfogadhatóbb lesz az ára és végre lecserélhetem a gagyi J7-et.
-
twollah1976
őstag
Ennyi penzert rablas.
-
RIC5I
tag
menj haza samsung részeg vagy
-
janeszgol
félisten
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Pletykálják, hogy összevonják az S kategóriával vagy csak megszűntetik a Note szériát, de ahogy nézem előtte még belerúgnak egyet a márkába. Ügyes ez a Samsung.
-
leslien
nagyúr
Az S10 Lite-ot minden régióban Snapdragon 855-ös szettel....
-
Juhaszatti
addikt
Azt hiszem az S10 Lite nem fogja kannibalizálni a jelenlegi S10 szériát.
A sima S10-hez képest kisebb kijelzőfelbontás, nincs zoomkamera, vízállóságról szó sincs, könnyen lehet hogy már a jack is ugrik, ráadásul a mérete is jóval nagyobb. Ezzel szemben nagyobb az akksi, gyorsabb a töltés, és lehet hogy Snapdragon lesz itthon is.Innentől kezdve egyéni preferencia kérdése a dolog, hogy kinek melyik a fontosabb a felsoroltak közül, nemigazán alternatívái egymásnak.
Főleg hogy az S10 már olcsóbb is ennél a belengetett árnál, "közepesen sufni" boltokban, de 2 éves gyári garanciával. -
Igen, ezt is meg lehet érteni. Nekem a Note viszont az amiből csak egy van, és ami mindig jobb mint az aktuális S széria. Örülök, hogy nekem még volt a kilencesből, az utolsó igazi nagyágyúból. ettől függetlenül szerintem is kell az olcsóbb cerkás telefon, örülnék ha népszerű lenne. De, hogy Note néven? Ezzel vitatkoznék. Esetleg lehetne S10 P vagy ilyesmi.
-
HawerKing
őstag
En csak annyit tudok mondani hogy "ezek" hulyek
-
Probert75
addikt
DE legalább a Note Lite úgy nézne ki, mint a Note széria!!
Attól mert van hozzá egy "cerka", attól még ez kinézetre inkább S10E, csak középen van lukasztva a kijelző. -
kekedi
senior tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Szerintem nem probléma az hogy a tavalyi hardverrel jön.
Talán pár dologban gyengébb lesz mint a Note9, de lesznek dolgok amiben meg jobb lesz.
Jelenleg közel sem lehet ennyiért megkapni a Note9-et mint amennyiért majd meg lehet kapni a Not10 lite-ot. Ráadásul ő még az Android 12-est is megfogja kapni (A note 9 meg már csak a 10-est)Meglátjuk
-
AS
félisten
Ha s855 lesz a s10 lite ban akkor tuti veszek :)
-
Note széria mára már olyan mint a Star Wars. Egykor nagy névnek számított, most pedig azt csinálnak vele amit csak akarnak. Ha olcsó gagyi tömegcikk kell, hogy legyen, az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest