- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
libit
tag
válasz
Feketelaszlo #12 üzenetére
Mivel a AMD Ryzen™ 3 2300U, 5 2500U, 7 2700U-ket laptopokba szanjak, ezert szerintem nincsenek annyira tulpakolva SATA, PCI meg egyeb savval (kerestem, de nem talaltam konkretumokat).
Nekem boven megfelelne mITX alaplapba integralt 2300U esetleg 2500U HTPC alapnak (+minden mas), es akkor nem kellene varnom az OEM piacra szant 2200GE / 200GE esetleges felbukkanasara (es meg talaljak hozza normalis alaplapot) +a TDP is 12-25 lenne 35W helyett
-
pubyy
tag
válasz
az igazság az hogy nem tudom bekerülési költség szintjén milyen Intel procit kap meg egy RYZEN 2500 U áráért. Az alaplap meg lehet "kissé buta is", nem kellene minden lehetőséget kihasználni.
Mert ha késztermék szinten többet nyújt egy RYZEN-el szerelt gép és ráadásul olcsóbban ( természetesen úgy hogy elegendő csatlakozó van egy átlagos mini pc szintjén) akkor szerintem a többséget nem zavarná hogy maradtak kiaknázatlan lehetőségek. Hiszen egy ily pici méret azért valahol kompromisszummal is jár. -
libit
tag
válasz
OLCSO a miniPC kategoriaban?!?!? - olyat meg nem lattam... (NUC, stb.)
+ amit linkeltel Sapphire alaplapokat, azok is 325 dollartol kezdodnek"talán a beágyazott procijaik vannak hozzá legközelebb" szerintem itt az AMD Ryzen Embedded V1000 szeriara gondoltal, mert az AMD EPYC Embedded 3000:
"konfigurációtól függően akár 64 darab PCI Express 3.0-s, 16 darab SATA vagy NVMe, illetve 8 darab 10 gigabites Ethernet interfészt kínál fel" -
pubyy
tag
válasz
Feketelaszlo #3 üzenetére
Miért, nem lehetett volna mondjuk Ryzen 5 2500U-ból csinálni ilyen kis "téglákat"??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megújult az ECS néma mini-PC-je
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged