- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
Lévén számomra még mindig átláthatatlan a főoldal, azt hiszem a Hírek oldal kerül be a könyvjelzők közé, ott legalább csak a hírek látszanak, normálisan rendszerezve!
-
IgnisFatuus
aktív tag
Ahoy mindenkinek!
Ha valakit érdekel, akkor szerintem, jóval átláthatatlanabb lett az új design, mert nekem nem különül el a fehér alapon kék betű szinte mindenhol, és csak összefolyik az oldal tőle.
Ahogy a hozzászólásokat olvastam, úgy nézem kicsit felesleges a vélemény nyilvánítás, mert ez a design marad, de ha már elfeledték levenni a hír alól a hozzászólás lehetőségét, akkor gondoltam hátha elolvassa valami döntéshozó ember is.
Én ha nagyon meg akarok felelni mindenkinek egy oldal külsejével, akkor legyártok hozzá vagy 3-4 css-t aztán mindenki olyan skint használ az oldalra ami neki leginkább bejön.
Feltételezem nem egy készült a tervezés időszakában, úgyhogy nem is lenne nagy meló választási lehetőséget adni a népeknek!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest