- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
janeszgol #37 üzenetére
persze, csak a fő probléma az, hogy olyan jogszabályt hoztak, ami végrehajthatatlan. majd legközelebb azt írják a törvénybe, hogy az isp technikai személyzete tanuljon meg repülni, hogy az oszlopra meg a padlásra létra nélkül tudjanak biztonságosan felmászni? és ha nem tanul meg repülni, mert nincs a hátán toll, akkor küldik a katonaságot, hogy felügyeljék a céget?
-
oszi666
őstag
válasz
janeszgol #40 üzenetére
de ez hogy lehetséges egyáltalán?
ha én fel akarom mondani a szerződést amire hűséget fogadtam akkor kötbért kell fizetnem
de ha a szolgáltató egyoldalúan módosítja a szerződést, amit nekem nem kötelező elfogadni, és ő felmondja neki nem kell.
nem tudom hogy egy ilyen szerződésben ez benne van-e hogy a szolgáltató egyoldalúan módosíthat.
kb mintha vennék egy autót fix hitelre ötmillióért, és a törlesztő felénél közölnék hogy figyu nem öt hanem hatmillió
vagy én értem teljesen rosszul a helyzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged