Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Depression
üzenetére
Lehet, hogy ez a volt a céljuk. Akkor sikerült elérni.
-
Akra_hu
tag
Kapható szolgáltatóknál a u12 plusz. Induló ára olcsóbb lett jóval, mint S9+. Sebességben top1, kamerában Top2 jelenleg. Lehet maga a cég nem túl jól szerepelteti magát,de a telefonja prémium kategória. Optimalizálásban samsung, évekkel le van maradva sajnos htc-hez képest.
-
-
törölt tag
Nem csodálom.
Pedig régen elég jó készülékeik voltak...
-
forgonati
őstag
És még mindig a piacon vannak. Hihetetlen. Hogyan csinálják?
-
moleculez
veterán
Ezek nem a kánikulával szenvednek, a létezés puszta tényével.
-
törölt tag
HTC cikknél Huawei reklám. Vajon miért megy szarul a cégnek a telefoneladás sidequest teljesítése?
-
joey04
titán
Borzalmas ez a szenvedés. Pláne úgy, hogy régen milyen jók voltak.

-
sh4d0w
félisten
A HTC-nek nem a kánikula a problémája, hanem a vezetőség.
-
janeszgol
félisten
Én imádom a Lumiákat és ez nem is fog változni.

Kezdve a 710-zel. (A 610 se rossz.) Csak elcsodálkoztam. Fiatal lánynál mit keresett Lumia?
kbyte1024, dehogy fikázunk, én is imádom őket. Csak elcsodálkoztam. Még jobban, mint a Rockamratonon a HTC-n vagy éppen kb két hete itt a Sparban (Erzsi kircsi útja) egy érintős+gombos (Q5 vagy Q10 lehetett) BB-n, ami szintén egy fiatal lánynál volt. Szeretem nézni, kinél mi van. Persze nem ám tolvajnak néznek, illetve nem is ítélkezem, csak érdekel.
-
Juhaszatti
addikt
Nem teljesen értek egyet, a Xiaominak ők a legkevésbé sem konkurensei. A kínaiak top 5-ös gyártó, sokszor annyi készüléket adnak el mint a HTC. A Sony, LG viszont hasonló cipőben jár mint a HTC. Mindhárom kiszorult a legnagyobb telefongyártók közül, a top 10-ből is. Ők egymás konkurenciái, mindhárom a piac morzsáit próbálja felcsipegetni, inkább kevesebb mint több sikerrel.
-
janeszgol
félisten
válasz
kbyte1024
üzenetére
Én most a Rockmaratonon láttam egy lánynál egy HTC-t. A pontos típusát nem tudom, de 2014-ből vagy 2015-ből lehetett a külalakja miatt. Ez majdnem annyira meglepett, mint tavaly, amikor egy szép lánynál megláttam egy Lumiat. Ha létezik első látásra dolog...

Pedig már kezdtem hozzászokni a "ha nő, akkor iPhone" egyenlethez.
-
hemaka
nagyúr
HTC mindig szenved, majd akkor szoljatok, ha nem fog.

-
Zvezda
tag
Attól félek at U12 Life is túl lesz árazva. Szerintem simán legalább annyiba fog kerülni, mint egy Mi A2, annál pedig egyértelműem gyengébb.
-
judas13
veterán
Hihetetlen, hogy ez a vergődés már mennyi ideje is tart! És mind a hitelezők, részvényesek csendben nyalják be évről évre ezeket a mega veszteségeket? - ha nekik ez jó és így működhet egy picgazdaságbn egy cég akkor valahol teszek rá, kit érdekel amúgy....de mindeközben a nagy leépítések alatt a vállalat tehetséges vezetői, a "marketing guruk és stratégák" fixen a helyükön vannak, hogy az év végi prémium osztásnál tömött sorokban zárkózzanak fel a kasszák előtt a markukat tartva. Mert megérdemlik.
Vagy a HTC-nél minden egyes döntéshozó arc a saját gyártmányú VR cuccaiban kóborol egész nap?
Igaz abban a világban viszont még ők a császárok.Földet rájuk.
-
Matada2.3
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szépnek szép, de ne ez a 2016-tóli HTC álljon fel, hanem az előtte lévő.

-
Tudjuk, hogy sz*rul megy a HTC-nek, szerintem felesleges havi több, ezzel kapcsolatos hírt lehozni.
-
-Skylake-
addikt
Jah, mert az U12 Life majd megvaltja a vilagot... A HTC-nek arra lenne ideje, hogy felfogja vegre, hogy nem er semmit a neve. Ennek a cegnek az egyetlen lehetosege, hogy a kozvetlen konkurensei ellen araz, azok pedig jelenleg nem a samsung es nem a sony, nem az lg es nem az apple, hanem a xiaomi. Nem latom hogy nem tunik fel nekik, hogy egyaltalan nem letezik az a presztizs a nevuk mogott, amire araznak. Egy olyan cegrol beszelunk, aki felsokategoriaban siman annyiba kerul, mint a tobbi, alsoban-kozepben pedig nagyjabol a piac LEGDRAGABB megoldasa. Nagyon nagyon remelem, hogy hosszu es kinlodos halala lesz ennek a cegnek, mert akkor talan az az ott dolgozo X ezer ember is kicsit megtanulja, hogy hogyan mukodik az elet. A mobiltelefonos vilag uttoroibol a mobilvilag legmagyobb szegyene lett ez a ceg 10 ev alatt, ez mondjuk biztosan nem volt egyszeru.
-
MikeWazowski
veterán
Innen felállni szép...

-
És még mindig létezik a cég...
-
lolal
senior tag
Az U12+ egész jó. Az ára már erősen vicc. A múltkori Desire hatalmas leégés. Ha a HTC nem adja olcsóbban a készülékeit, hogy felpörögjenek az eladások akkor karácsonyra már múlt időben beszélhetünk róluk.
-
atike
nagyúr
...még jó, hogy csak a nagy meleg a baja a HTC-nek...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung kuponkunyeráló
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pár észlény azt hiszi, hogy ha tesz egy angol szót a baromságaiba akkor okosabbnak hiszi majd mindenki

igen az kb 10 ember