- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
Isten ments! előbb utóbb muszáj lesz átállni..
Nekem meg mindegy hogy papp vagy paplan
Különben meg sokan írják azért sem win 10 és amikkor megkérdezem miért vagy kamu válasz vagy szimplán ki se próbálta csak hallott róla.... Sok rendszert telepítek ma is volt két gépezet nekem ez csak (hobbi jó pénzért
)
Aki elfogadja tőlem a win 10 mindig hálálkodik mivel jobb szvsz
De megértem azt is aki nem...amíg lehet megoldom. -
speed471
aktív tag
windows 10-használok 2 éve, semmi bajom vele.. Igaz kizárólag 64 bit pro verziót mivel x 86 már volt problémám.
A 3d szerkesztő progitól kezdve photoshop-ig és napjaink játékéig mindre használom.
Mikkor először ki jött a win 10 utáltam de sok mindent kijavítottak. Előtte a win 7 volt a kedvenc de a 10 mindenben gyorsabb... a win 10 előtti fosokat hagyjuk.De már várom a következő rendszert, mivel nem hinném itt leállnának a világ fejlődik.
szerk: x86-ra is csak azért volt szükségem mert volt olyan noti ami csak azt támogatta)
Ha csak nem jön egy harmadik világháborúBár utána mindig fellendül a gazdaság
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest