Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.:Ádám:.
tag
Nem marhaság. Az Apple BendGate szülötte ez a csatorna. Azon felül, hogy jól felépítette rá a csatornáját én örülök neki, hogy nem az én pénzem bánja ha vásárolt telefonom meghajlana a zsebemben. HTC-nek voltak olyan telefonjai amik voltak 700USD körül és simán kettéroppantak.
Szerk.: De ott a Blackberry KeyOne első kiadásaiban simán kipattan a kijelző. WTF?
-
.:Ádám:.
tag
10bit-es szenzor ilyen téren egyedi, még nem volt telefonba szerelve. Igaz már rég van profi videókamerákban (RED, stb) és ez melett a 10bit-es monitor a jobb szín korrekciókért.
A felső hangszóró a videó alapján a tekercses változat, a pici pedig valami kondenzátor mikrofon lehet.
Elképzelhető, hogy a kicsit nem tudja annyira megmozgatni a 130dB nyomáshulláma, vagy ott már inkább levágódás (clipping) lenne.Csak azt nem értem miért maradt ki belőle az infra?
Q8-ba sikerült belerakniuk és vízálló is a telefon.
-
somogyib
őstag
válasz
TheBikerider #15 üzenetére
Azért is tettem idézőjelbe a marhaság szót, mert valamilyen szempontból az is érdekes, hogy mit bír egy telefon. És ő tényleg elég következetesen ugyanazokat a teszteket csinálja mindegyikkel.
De ez a szedjük atomjaira videó nekem jobban bejön.
-
atike
nagyúr
Érdekes volt. Na majd ha lesz egy kamera összehasonlító nagyteszt a V30 és a Mate10 között.... ...azt nagyon várom.
-
hemaka
nagyúr
Kutyaknak nem szabad akkut adni? Pedig mi azzal etetjuk, eleg porgos azota a kutya es meg jol is lakik.
-
Vikooo
addikt
válasz
BlackDiamond #9 üzenetére
Miért is brutális a kamera az f1.6 -os rekeszen kívül? Az átlagnál kisebb pixel méret miatt? Vagy a parányi szenzor méret miatt?
-
-
-FreaK-
veterán
A másik topicba már felmerült, ezért csak bemásolom ide is a hsz.-em, remélem nem baj.
Fura, de ez az első videója aminél erősen érezni, hogy reklám szagú. Hiába mondja az elején hogy a saját véleményét mondja, azért kicsit túl sokszor mondja el, hogy mennyire ez a legjobb kamera, és mennyire fantasztikus stb... Na de mindegy, ez csak úgy szúrta a szemem
Két dolgot emelnék ki ami nekem új infó volt:
1: a fő kamera szenzor 10bit-es színfeldolgozást használ, ami kétségtelenül jól hangzik, de nem tudom, hogy ez mennyire egyedülálló a telefonok között.
2: Nagy hangerőnél (>100dB) a mikrofonok mellett a felső hangszóró veszi át a hangrögzítés szerepét, ami a sokkal nagyobb membrán miatt jóval hatékonyabban rögzít ilyen esetben. Ez pl. egy koncert alkalmával igen hasznos lehet ha videózni akarsz. Ilyenről még nem hallottam más telefonnál.
-
somogyib
őstag
Ilyen dirib-darabra szedős videót még nem láttam, ez tényleg érdekes volt.
Inkább ezzel foglalkozna, mint a hajlítgatós/égetős "marhaságokkal".
-
babosmiki
addikt
Jön a gyötrés is hamarosan!
-
BlackDiamond
újonc
Egyszerűen brutális ez a telefon kamera szinten. Mint prémium telefon szerintem kiemelkedő darab lett a mostani flagshipek között . Még várós a Huawei Mate 10.
Utána pedig, heves fejvakarás fog következni, ugyanis magyar bérekkel eléggé el kell gondolkozni mire költ az ember.
-
Quqesz
nagyúr
Komolyan nézet ki, mikor kifilézte a fencséket
-
petipetya
nagyúr
Köszi az infókat.
-
vodrosjozsi
addikt
Észre vettétek, hogy mióta folyamatosan leírtuk (vagy milliószor),hogy ő nem jerry hanem zack azóta vagy kiírja zack teljes nevét vagy csak simán zack de mindig így van említve. Direkt írja le mindig Bone?
mintha mi nem tudnánk. egyáltalán nem kötözködésnek szántam
-
Obyboy
addikt
6:30 környékén szétszabdalja a kamerát, 9:00 körül pedig bent van a helyén
-
ablack
senior tag
Azt írja hogy majd csak a végleges verziót kínozza meg. Ezt a gyártás előtti mintát az LG szponzorálta neki. Gondolom így állapodtak meg, hogy ennek csak a belsejét mutatja meg.
-
petipetya
nagyúr
Megkenték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A JerryRigEverything csatorna ezúttal nem meggyötörte, hanem darabjaira szedte új áldozatát, az LG V30-at.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest