- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
A másik topicba már felmerült, ezért csak bemásolom ide is a hsz.-em, remélem nem baj.
Fura, de ez az első videója aminél erősen érezni, hogy reklám szagú. Hiába mondja az elején hogy a saját véleményét mondja, azért kicsit túl sokszor mondja el, hogy mennyire ez a legjobb kamera, és mennyire fantasztikus stb... Na de mindegy, ez csak úgy szúrta a szemem
Két dolgot emelnék ki ami nekem új infó volt:
1: a fő kamera szenzor 10bit-es színfeldolgozást használ, ami kétségtelenül jól hangzik, de nem tudom, hogy ez mennyire egyedülálló a telefonok között.
2: Nagy hangerőnél (>100dB) a mikrofonok mellett a felső hangszóró veszi át a hangrögzítés szerepét, ami a sokkal nagyobb membrán miatt jóval hatékonyabban rögzít ilyen esetben. Ez pl. egy koncert alkalmával igen hasznos lehet ha videózni akarsz. Ilyenről még nem hallottam más telefonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest