Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Ezért is nem reális a fentebb belinkelt táblázat... Ugyanis ilyen VGA-k mellett DX 11 alatt is közel CPU limites volt a helyzet ( azért még nem volt az tudom.. ) De pl ha egy GTX 1050 ( nem Ti ) és egy RX 560D vagy ilyesmivel vizsgálták volna a különbségeket, akkor ott már érezhető lett volna. Sajnos nVidia esetbéen negatív irányba, de ez a támogatottsága miatt alakult így.
-
Baryka007
addikt
Minimum I5 760 vagy FX 8100
Minimum HD 7850 vagy GTX 560valamint
Ajánlott I7 4770 vagy FX 8310
Ajánlott R9 280 vagy GTX 960ahol a procit erős túlzásnak vélem, egy ilyen játékhoz... Mégis kell neki, a 3770 esemen épphogy döcög 60 fps el ha dalaranba ülök, sőt ha tele vagyok rakva addonokkal nincs meg a 40 se...
-
Baryka007
addikt
válasz
Eugene Roe #23 üzenetére
No igen... valahogy Wotlk- cataclysm-ben jobban volt ez a balance optimalizálva... Manapság akkora balance van, ha nem lenne heal redu akkor reggelig se lehetne megölni az enemyt
-
Baryka007
addikt
Akkor Crowfallozz inkább... Én nem tudnám a wowot freetargetként elképzelni... 2008 óta wowozok 15 óta folyamatosan eredetin... És kb csak a PvP miatt játszok már, haverokkal arénázunk 2100-2400 között... Ha freetarget lenne a wow, megszűnne a focus targetolás meg minden ilyen opció, amitől valaki "skillesnek" számított... Abban a pillanatban SHIFT+DEL -t kapna a WoW tőlem, amint Freetargetre váltanák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest