- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #97 üzenetére
Nem úgy volt. Azt írtam, hogy a BF1 és a Doom nem mérhető hitelesen külső programból. Nagy különbség van aközött, hogy egy program akadályozza a hiteles mérést, vagy magával a játékkal van a baj. Ugyanakkor én egész hétvégén azzal voltam elfoglalva, hogy ezen a gondon felülemelkedjünk, és a BF1 esetében találtunk megoldást. Persze el kellett menni a Frostbite Teamig, hogy segítsenek, de a lényeg a megoldás. A Doomhoz is találtunk lehetséges megoldást, de az ID-vel még levelezünk.
Szóval kopp-kopp még, de megoldottuk azt, hogy GPU frame-et mérjünk a két program alatt. Szakmai titok a miképp, mert sokat kutattam utána.(#98) schawo: Csak az egyikkel. De nem tudom most, hogy melyik lesz a jobb.
(#100) schawo: A VR opció.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
#85552128 #26 üzenetére
Ezert irtam hogy nem szamit..mert kurvara mindeggy hogy dx11 vagy 12 grafika szempontbol..az elhuzodo jateknal meg szamit a tized mp is. Bár nem fogok ezzel sem jatszani, de lehet valaki 1000+ vagy 2k+ köröket fog letolni egy mapon ott meg lehet a vegen nem 20 perc lesz amig az AI jatszik..hanem cask 10/kor, ami nem mindeggy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest