- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
nemtudom, nálam 2x járt strix, nem igazán voltam elragadtatva tőle, igaz az egyik egy r9 280 volt, a másik pedig asszem egy 380. De lehet vagy én fogtam ki szar példányokat, vagy az AMD kártyák magasabb TDP-je miatt nem jött be a dolog, passz.
(#29) kikikirly bevallom amikor még ez a csereberés játékom ment, akkor Z9-es házban űztem a mókát, oda meg nem fértek be a 3ventis szörnyek (szerintem mondjuk alapvetően ezek a 30-35 centis kártyák is nonszenszek) így ott csak ismerős gépéből van tapasztalatom.
-
ggbuffon1897
őstag
mániákus VGA csere-berélőként (persze az ésszerű határokon belül mozogva összegben) járt nálam már gyakorlatilag minden gyártó többféle terméke, egészen a 750ti-től a középkategórián át a 970-ekig bezárólag.
Hát az MSI TF hűtése szerintem nagyon magasan veri minden téren a többit, nyáron 25-26 fokos szobában is 40 idle álló ventikkel, és gyári szabályzással se ment még soha 70C közelébe sem kb 30%-os ~ 1000rpm-es fordulat mellett..tehát amellett h hűs, még kussban is van, eszem ágában sincs mást venni ezek után..
a legpofátlanabb, legszarabb és leghangosabb hűtése pedig egyértelműen a gigának van a nagy gyártók közül, főleg a 2 ventis Windforce tervezőjét ütném agyon péklapáttal
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest