- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Alternatív eset: csippan a teló és rossz gombot nyomsz meg. Utána meg ott van a telódon és nem lehet letörölni.
Akkoriban újdonság volt a Bluetooth és azért fogadtuk (többeszám --> barátnőmnek is S60-asa volt), mert nem tudtuk mi történhet és nem akartuk kikapcsolni a BTt se. Kíváncsiság is közrejátszott
A lényeg viszont az, hogy be lehet szedni és ez csak a lightosabb fajta volt. Van amelyik kicseréli az ikonokat halálfejekre aztán jöhet ismét a *#7370#, ha nem tetszik az új "téma"!
-
greeneye166
aktív tag
Elkapni = Letörölni vagy felismerni?
Letörölni: *#7370# (előtte mentettem az adatokat)
Az a szívás még ebben a vírusban, hogy pl egy 200 fős előadóban könnyen akadhat fertőző teló és nagyon idegesítő emiatt kikapcsolni az egyébként hasznos Bluetootht.
Vírusról még:
Szerintem még ma terjedhet (közel egy évig használtam Sony-Ericssont és senki nem akart BT üzenetet küldeni. Most eladtam és amíg nem veszem meg az újat a régi N-gaget használom. Két nap se telt bele és egy telefon ismét üzenetet akart küldeni nekem, amit természetesen kinyomtam. Ez mondjuk lehet hogy nem vírus volt (vagy hamar kikerültem a beteg készülék hatósugarából), mert a vírus folyamatosan zaklatja a telefonodat. Ilyenkor vagy kikapcsolod a BT láthatóságodat, vagy fogadod és akkor cumi. Ha jól rémlik azért engedni kell hogy a kapott cucc elinduljon (kb 4éve kaptuk a vírust és már nem emlékszem pontosan))
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest