- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
greeneye166 #13 üzenetére
szivesen, bár az 5310 pont nem S60-as, így nem vagyok benne biztos hogyan megy azon ez a parancsikonos dolog. de már egy ideje az S40-re is van ilyen active standby.
meg amúgy ha jól tudom, akkor S40-re viszont egyáltalán nincs is vírusszóval azon nem nagyon kell aggódniilyesmi miatt.
-
törölt tag
válasz
greeneye166 #11 üzenetére
igen, a 3G- is első dolgom volt kikapcsolni, mivel nem jár a használata hangminőség javulásával...
egyébként ki lehet tenni gyorsgombra, vagy készenléti képernyőre, illetve az E szériás nokiákon asszem a * vagy 0 gomb hosszú nyomásával is eléred. de mindegy, csak azért mondtam, mert elméletileg azért egy mobilvírus beszedéséhez a felhasználó is kell.
-
törölt tag
válasz
greeneye166 #8 üzenetére
szerintem azért van ott a lehetőség, hogy ki lehessen kapcsolni a láthatóságot
mondjuk én eleve kikapcsolva tartom a BT-t, ha nem használom, ne fogyasszon feleslegesen. -
joey04
titán
válasz
greeneye166 #7 üzenetére
én akksi miatt mindig csak akkor kapcsolom be ha valamit küldeni/fogadni akarok.
tavaly mobilshown akartam egy képet fogadni, de nem ment, befagyott a K800 annyi BT-s cucc akart valamit küldeni rá. csak az akksi ki-be segített. -
joey04
titán
válasz
greeneye166 #4 üzenetére
arra gondoltam hogy sikerült megfertőződni.mert én is csak ilyesmiről hallottam hogy BT-n jöhet csak, és csakis úgy ha engedélyezed.akinek meg így bejön, háát.
-
joey04
titán
válasz
greeneye166 #2 üzenetére
hogy sikerült elkapni egy vírust??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest