- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Én ezt értem, de egy médialejátszó attól jó hogy van egy hardver+szoftver csomagod ami optimalizált és hibátlanul teszi a dolgát. Arról már nem is beszélve, hogy videó lejátszásnál nagyon fontos a hibátlan hardveres gyorsítás és képjavító algoritmusok adott esetben. Ezt otthon kizárt hogy meg tudja oldani a delikvens. Most csak egy felhasználási területet érintettünk, de szerintem ez minden területen így van. Már mint hogy ehhez hozzáértés és tudás szükséges, ami egy átlag userben nincs meg.
-
Joshi
titán
"vagy nem szeretsz bütykölni, akkor egyszerűen csak összedugod, feldobsz rá egy médiacenter appot (pl. Kodi), és van egy kész, soha el nem avuló, nagy tudású media playered."
Ne hülyéskedj, erre sokkal jobb céleszközök vannak ugyan csak fillérekért ráadásul kapsz hozzá távirányítót is (Amlogic + LibreElec pl). Nem akarok trollkodni, egyszerűen csak kíváncsi voltam hogy mire használják. Szerintem ez olyan mint minden hobbi, aki lát benne fantáziát és érdekli a téma az foglalkozik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- sziku69: Szólánc.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Temu
- Béta iOS-t használók topikja
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest