- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Egyik haverom családja a csúcs. Panaszkodik haverom, hogy nincs pénze szüleinek, de lecserélik a jól működő FHD TV-t 4K-ra, vesznek lányuknak iPad, iPhone, MacBook triót, második kocsit és még a házat is sokadjára újítják.
Amikor szóbahoztam hogy TV-t meg Apple cuccokat lehet így nem kellett volna venni, azt mondta, hogy "de ez most jó ajánlat volt mert 0%THM-mel adták".
Én komolyan nem tudom felfogni, hogy lehet így gondolkodni. Bár lehet, csak azért idegen ez nekem, mert kellően "csóró" családban nőttem fel.
De nem panaszkodhatok, amire szükség volt, az mindig megvolt.
-
Felesbandi
senior tag
Én úgy húztam meg a határokat, hogy amíg nincs lakás/ház, nincs kocsi. Amig kocsi nincs, nincs drága telefon, vagy barmi egyéb drága kütyü.
És ingatlanon kívül semmire nem leszek hajlandó hitelt felvenni. Kocsit meg max annyiért veszek majd, amennyit 1 év alatt félre tudok tenni, mobilt meg az egyhavi félretett pénz feléért.
Felfoghatatlan számomra, hogy képesek egyesek 400+-ért mobilt venni átlag fizetéssel (pláne úgy, hogy ezek sokan nem is mobil fanok mint itt a többség, csak átlag userek). Ennyire képtelenek lennének előre gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest