- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Már az Oppo is kezdi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobilhasználat külföldön
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Godefroy linkelt egy kimutatást, bár ott 48,4% a max., nos én egy hasonlót láttam korábban, de ott egy ponton keresztezte a két vonal egymást. Most hadd ne keressem.
(#79) Godefroy: Nem, nincs közgazdasági végzettségem, és?
Oké, akkor úgy mondom, hogy a kapitalizmus mai formája. Miközben szerintem te valami vadkapitalista álomvilágban élsz, amin a fejlett országok már túlléptek 1-200 éve...
Az állam garantálja a szabad piacot, ahol 1-1 cég nem helyezheti a saját érdekeit minden más fölé. A versenyhivatal nem csak dísznek van.
Az Intel kimondottan egy agresszív és notórius szabályszegő cég. (Mint írtam, jelenleg is folyik ellenük vizsgálat, és nem az AMD kezdeményezésére, hanem hivatalból. Lassan őrölnek ezek a malmok, de előbb-utóbb lépni fognak.) Ez egyszerűen tény, nem holmi fanság mondatja velem. Egyszerűen azért állok az AMD mellett, mert sokkal jobban tetszik a kreatív fejlesztés és együttműködés, mint ez a vadkapitalista mindenkit lenyomunk és háborúban állunk az egész világgal attitűd.
-
Godefroy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest