Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Godefroy linkelt egy kimutatást, bár ott 48,4% a max., nos én egy hasonlót láttam korábban, de ott egy ponton keresztezte a két vonal egymást. Most hadd ne keressem.
(#79) Godefroy: Nem, nincs közgazdasági végzettségem, és?
Oké, akkor úgy mondom, hogy a kapitalizmus mai formája. Miközben szerintem te valami vadkapitalista álomvilágban élsz, amin a fejlett országok már túlléptek 1-200 éve...
Az állam garantálja a szabad piacot, ahol 1-1 cég nem helyezheti a saját érdekeit minden más fölé. A versenyhivatal nem csak dísznek van.
Az Intel kimondottan egy agresszív és notórius szabályszegő cég. (Mint írtam, jelenleg is folyik ellenük vizsgálat, és nem az AMD kezdeményezésére, hanem hivatalból. Lassan őrölnek ezek a malmok, de előbb-utóbb lépni fognak.) Ez egyszerűen tény, nem holmi fanság mondatja velem. Egyszerűen azért állok az AMD mellett, mert sokkal jobban tetszik a kreatív fejlesztés és együttműködés, mint ez a vadkapitalista mindenkit lenyomunk és háborúban állunk az egész világgal attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Borderlands 4
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest