- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobox
tag
Sokan szidják, hogy ugyanaz mint a 2, szerintem tök jó, 260 forintot simán megér.
-
Binczet
tag
válasz menyhartlevi #14 üzenetére
De vissza lehet jönni, kicsit futkározol, aztán kiírja, hogy a nemtommilyen woodba melyik irányba kell menni. Ha arra fordulsz, akkor fent megjelenik egy csík. Ha az végigér, akkor jön egy alagút, ami visszavisz.
Amúgy ugyanígy ingyé' is át lehet menni a dark forestbe.
Nekem tetszik a játék, jobban, mint a TR2. 227 forint meg szinte semmi egy játékért. Olcsóbb, mint egy sör.
-
Peterson_
addikt
válasz TazLeacher #12 üzenetére
Akartam is mondani, a három okot:
Pénz, pénz és pénz.
Az meg relatíve kis munka ráfordításával dőlni fog legalábbis míg a film körüli hype le nem cseng.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
menyhartlevi
aktív tag
Azt nem tudja valaki hogy ha a játékban 7500-ért elmentem a dark forestbe akkor onnan már nem lehet visszajönni?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz TazLeacher #12 üzenetére
Egyetértek én sem értem. De gondolom azért a Disney neve elég jól cseng ahhoz, hogy ,89eur áron leszedjék 1-2 millióan.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom, hogy nem az. Volt ilyen Brave-ből is...akkor sem értettem, hogy mi értlme van ugyan azt a játékot kiadni más néven, fizetősen. Az se adott semmi pluszt a normál TR-hez képest, úgy, ahogy ez sem ad semmi a TR2-höz...sőt, ott ugye van a sima futás, a csillézés, és a kötél...itt meg ha jól láttam van a sima futás, meg a léghajó...nagyot nem tudtak dobni a játékon, de legalább fizetős lett. Ennek aztán sok értelme van, hogy más a Skin, és fizetős...
-
Blyan
félisten
válasz TazLeacher #10 üzenetére
Ez egy másik Temple run. Nem az, amiből a 2 megjelent télen.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz csakstddfor. #8 üzenetére
Lehet Ban Kenobi bácsi haverja leszel... Warez erősen tiltott az oldalon.
-
Sonyfan
tag
Biztos jó lesz, de a temple run 2 ingyenes és szerintem jobb.
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
Thome
veterán
WP-re lesz valami hasonló egyszer az életben? WP7-re gondolok elsősorban.
-
sien
aktív tag
sok iap játékért kérnek induló pénzt is? azt hittem ott az a szokás hogy a keretjáték ingyenes.
-
őstag
kipróbáltam, nem rossz..
játékmenet 97% ban ugyan az, új külcsín.. ez is valami.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Blyan
félisten
De most eztet nem értem, az eredeti Temple Run koppintása a meglévő Disney változatok, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest