Megjelent a Temple Run: Oz

A múlt hónapban még arról számolt be a Slashgear, hogy a Temple Run: Oz minden bizonnyal február 27-én kerül a virtuális boltok polcaira, méghozzá az Óz, a hatalmas című film emlékére. Ugyan az időpontot nem találták el, ám a fejlesztők mindössze egy hetet "késtek" a előzetes várakozásokhoz képest, így az Imangi Studios a mai napon elérhetővé tette játékát mind a Google Play, mind az App Store számára. A rendkívül sikeres futós játék most Óz világába invitálja a játékosokat, ahol a sárgaköves úttól kezdve a repülő majmokig szinte minden környezetben futhatnak ezer meg ezer kilométereket.

A környezetváltás egyébként szép grafikával párosul, a játékmenet pedig inkább a Temple Run 2-höz hasonlít. Természetesen heti kihívásokban is részt lehet venni, de adott a lehetőség a barátokkal történő megmérettetésre is. Aki a mai napon letölti a Temple Run: Oz-t, az 1500 ingyenes érmét kap. Az Android verzió minimum 2.2-es firmware-t és 28 MB-ot igényel, iOS esetén pedig minimum 5.0-ás szoftverrel kell rendelkeznünk, a játék mérete pedig ebben az esetben 45,9 MB-ra rúg. Mindkét esetben 0,99 dollárt kell fizetnünk, a játék pedig a legismertebb nyelveken érhető el.

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: Pitfall!

    Az Activision által fejlesztett Temple Run klón a szintén Pitfall! névre keresztelt Atari-játék 30 éves évfordulójára készült.

  • Alkalmazásbemutató: Temple Run 2

    A Temple Run második része az elődhöz hasonló sikert aratott, iOS platformon négy nap alatt húszmillióan töltöték le az új verziót.

Hirdetés