- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
" Ha itthon hibás darabot kapok, akkor visszaviszem a boltba és azonnal cserélik, "
Aha. Vagy nem. Röviden, mert régi sztori: ASUS PDA, edigital, kibontás után 1 órával már nem ment, edigital vissza nem veszi, nem cseréli (ez még 2003, nem volt elállás és hasonló huncutságok) küldjem szervizbe. Oké. Szerviz visszaküldi kedden hogy jó, visszaküldöm csütörtökön hogy hát nem az. Három hónapnyi ismétlés következett, hogy a végén már mindennel és mindenkivel üvöltöttem... Eredmény: egy sz@rrá karcolt PDA, amit 1 napig sem használtam, és eltelt 3 hónap, amikor újra megkaptam. Csere? Hagyjad már. Fogyasztóvédelem semmit nem ér, szerviz röhög a markában, fogyasztó szop, end of story.
Másik eset: SE K700i, térerőt eldobja, majd azonnal restart. Pannonba be, lead, 2 hét szünet, készülék vissza, a bolt ajtóig nem értem el, megint restart. Lead, két hét szünet, parkoló, restart. Lead, két hét szünet, megjön, még a székben ültem, az ügyintéző kezében restart. Telenor helyi főni kamerával felveszi, ahogy újraindul, mérges levél csatol, lead, két hét, majd visszajön javítva. Ez csak laza másfél hónap volt...
Kurrens történet: HP AiO, negyedmillióért. Kibont, ventilátor zörög, RMA lejelent, futárnak összekészít, az a csomagot elviszi. Futár 1 hét múlva visszahozza, kibontom, hiba ugyanaz. Visszaküld, mérges levél csatol, ügyfélszolgálatot befenyít, kér, könyörög, bármi, csak menjen már, mert Főni gépe lenne, aki 2 naponta felhív emiatt. Na, innentől a HP ráült, és kettő, azaz KETTŐ hónapon át minden másnap beszéltem valakivel a HP-től, mire nagy nehezen döntés született, hogy nem javítják tovább, hanem cserélik. Igen ám, de nem olyanra, ami volt, mert olyan nincs. Válasszak más a felajánlottakból. Harmadikra sikerült olyat ajánlani, ami nem volt rosszabb mint az, amit vettem, így ez lett, de legalább jófejek voltak, mert a cseh billentyűzettel együtt adták. Végülis ez happy end, mert a felajánlott gép egy bő nagyságrenddel drágább, mint az eredeti, de könyörgöm, hónapokig ment a menet, pedig ez egy üzleti gép volt, plééémmiujjummm szervizzel. Innentől már laza volt mert laza 2 hét után végre célba ért a csomag, a múlt hét végén. A hibát március harmadikán jelentettem be...
Szóval, ha 1 hét alatt visszakaptad, és végül jó lesz, akkor szerintem jár a piros pont az OP garanciának, bár tény, hogy rohadt rossz érzés, ha valami kibontva máris rossz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest