Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigyo108
aktív tag
Miui 11 frissítés után a telo 1 napot sem bir kb 20 óra.
Előtte majd 3 napot.
Redmi 6aVélemény, segítség valaki?
-
Jojó55
friss újonc
Mi9 en a netflixnél csak hang van meg felirat, a film fekete lett teljesen a miui11 után
-
t39zoli
friss újonc
válasz
aprokaroka87 #73 üzenetére
Köszi!
-
t39zoli
friss újonc
Sziasztok! Én tegnap (nov.29.) kaptam meg a Redmi Note 8 telefonomat MIUI 10 satbil verzióval. Szeretném megkérdezni, hogy valamikor én is megkapom-e a MIUI 11 frissítést, vagy valahonnét be kell szereznem? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
gabor.vegh0
csendes tag
Redmi Note 6 Pro-ra most kaptam meg a miui11 frissítést
-
bizmark6
tag
Ma jelezte a telefonom a miui11 frissítést.Redmi note 4 mido.
-
_ocsisajt
őstag
Sima Redmi7 és nem akarom bebeszélni magamnak, de lassabb, kevésbé fluid..
-
-
movax
őstag
válasz
Viktor0610 #57 üzenetére
Már hogyne kapna, tegnap tettem fel Note 4x-re, igaz, nem OTA.
-
-
zfer
csendes tag
válasz
Viktor0610 #57 üzenetére
Ma reggel kijött a note 4-re a miui 11
-
-
Bastee
tag
Mi 9T Pro, November 14 és még semmi. :(
Kicsit türelmetlen vagyok... -
-
bizmark6
tag
válasz
Viktor0610 #57 üzenetére
Pedig jelezték,az előzetesnél 11.04-11.12 között a redmi not4,és redmi note4x-re.
-
Noukoum
veterán
válasz
Viktor0610 #57 üzenetére
Elég szomorú.
-
-
Scytam99
újonc
válasz
GoldhandRent #54 üzenetére
Egészen a frissítésig hibátlan volt, 2 napot is bírt, majd az update óta csinálja ezt. Szoftveres lesz ez a hiba valszeg.
-
Scytam99
újonc
válasz
GoldhandRent #51 üzenetére
Minden éjjel ki van kapcsolva. És kikapcsolt állapotban is lemerül 0-ra egy éjszaka alatt.
-
bizmark6
tag
Redmi note 4 mido,valakinek jött már frissítés?
-
-
Scytam99
újonc
Nekem Mi 9T-re megérkezett a 11 (11.0.1.0), de az Android maradt 9. Amióta frissült fél nap alatt lemerül, kikapcsolt állapotban egy éjjel alatt 100%-ról képes 0%-ra merülni.
Remélem lesz hozzá javítás. -
gabor.vegh0
csendes tag
Valakinek megjött már a frissítés redmi note 6 pro-ra?
-
augur87
újonc
Sziasztok.
Nekem ma megérkezett a frissítés. Redmi Note 5a prime - om van egyszerre már frissült 10-re és most jött a v11. 02.0. Nem voltam soha béta tesztelő. Van egy kis problémám, elindítom a frissítést, letölti, majd újraindítom a telefonomat. Betölt és nem történet semmi. Azt írja ki, hogy: "Nem sikerült frissíteni a MIUI rendszert, töltse le a ROM-ot és próbálja újra frissíteni." Ez mi lehet, hogyan tudom egyszerűen megoldani a problémát? -
Tschubi
tag
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
-
lócitrom
őstag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
nem vak vagyok, hanem semmi nem támasztja alá
se hivatalos adat, se nem jelent meg a sajáton. se fastboot képfájl. tehát nincs még végleges kiadás.
-
-
lócitrom
őstag
Redmi Note 7 esetében még csak kínai frissítés van. az EEA meg global valószínűleg béta állapotnál tarthat. EU viszont elérhető éppen egy hónapja, már ha nem ragaszkodsz a gyári rendszerhez. jelenleg 11.0.4.0-nál tart. röviden: több csicsa, ájfónosabb, több rózsaszín. funkciókban meg ilyen fejlesztések vannak, hogy órából kiveszik az időzítőt
szóval csak olyan saomis előrelépések. elájulni nem lehet tőle. bár őszintén szólva nagy változást nem is fogunk még egy ideig tapasztalni, hisz kb. tényleg csak a küllemben van változás. talán az pozitív, hogy rendezettebbek a beállítások, de míg nincs 10 (Android), nincs mivel hasonlítani igazán.
Pocophone F1 esetében egyébként nincs belpiacos. azt szándékosan nyugati piacra pozicionálták a Huawei embargóhoz hasonló történések megelőzése végett. egy indiai variáns van mindösszesen, ami csak a márkanévben tér el. ott csak simán Poco a neve. a lényeg, hogy a tulajdonosai nagyjából ugyanazt a figyelmet kapják, mintha kínai régióra készült telefon lenne és relatíve hamar megjelent rá a 11. hivatalosan kb. egy hete kezdték el kiszórni, a béta meg úgy bő 3 hete szivárgott ki.
egyébként ez, hogy valakinek hamarabb jelenik meg a frissítés a telefonján ez két okból lehet. béta tesztelő vagy szerencsés áldozat, akire kiszórták hadd szóljon alapon, mielőtt még ezrek telefonját vágná haza. meg persze a perverz harmadik variáció, hogy kínai rendszere van.
-
konczy3
senior tag
Mi 9 SE is MIUI 11 / Android 9 párossal jött, de így is mintha kicserélték volna a az előző MIUI-hoz képest.
Ígéret van év vége / jövő év elejére az összes idei és tavalyi modell Android 10-re váltására. -
TheBigMaster
csendes tag
Nyugi A Redmi 3S Prime sem kapott egyetlen fő verziót sem maradt 6.0.1 Androidon a biztonsági frissítéseket 2017.04.01. kapta aztán azt sem. Még annyi a szerencse hogy legalább a MIUI 10.2.2.0 kapott 2019. Május elején azóta semmi. Arról írtak áprilisban hogy a béta megszünt, de stabil frissítések lesznek még. Majd ezután egy frissítés (valszeg azért hogy a bétások vissza tudjanak állni stabilra) és el lett felejtve, sehol semmi hír. Csak annyit tudok hogy a jelenlegi hivatalos MIUI 11 listáról ki maradt tehát hacsak csoda nem történik végleg nyugdíjba kerül. Ez van a szomorú hogy ezek mellett ki haltak az 5 colos telefonok a Xiaomi palettáján. :/.
-
-
Tschubi
tag
Bevallom ezt a belpiacos dolgot nem szoktam figyelni, mivel nem szoktam Kínából rendelni. A mostani Note 7-est is a Lurdyban vettem, illetve az említett Poco F1 is onnan van. Mindegy is. A Poco F1-n már ott a MIUI 11 én meg még várok.
Esetleg van olyan Redmi Note 7 tulaj, akinél már a MIUI 11 van fent? Az enyémen most a Global 10.3.6 stabil van. -
Ossis
csendes tag
Okt 22-31 közé ígérték azt hiszem a Redmi 7-ekre a MIUI11-et, ha jól emlékszek, nov 6-án kaptam meg. Nekem nagyon tetszik, egy hangyapöcsnyivel mintha smoothabb lenne, mint volt. Én alapból nagyon elégedett vagyok a MIUI-val, az egyetlen, ami negatívum nekem, az a nagyon erőszakos memóriakezelés. Sokszor gyorsabban kilövi, amit nem kéne, emellé hiába féltem, hogy 3 giga kevés lehet, a 2-t se használja ki az esetek 95%-ában.
-
Noukoum
veterán
válasz
GoldhandRent #18 üzenetére
Azért remélem nálad volt legalább 2 évig. Mivel Android rendszerverzió nem kéthavonta jelenik meg
-
Noukoum
veterán
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
-
Noukoum
veterán
Szimpatikus és jó lett az új rendszer és nincsenek tele bugokkal Szerencsére van cég mely ad az ilyenre.
-
Emericus Max
tag
A feleségem Mi 9 telefonjára kb. másfél hete érkezett a MIUI 11 és android 9-rő 10-re is váltott az OS verzió. Az én Mi Mix 3 telefonomra pár napja jött a MIUI 11, de az android OS verzió maradt 9. Egyébként mindkét telefon esetében szebb és jobb lett a MIUI 11. Én a magam részéről nem érzek sok különbséget az android 9 és 10 között vagy csak a MIUI rejti el ezeket. Mindenesetre mindkét telefonnal elégedettek vagyunk
-
MikeWazowski
veterán
válasz
GoldhandRent #7 üzenetére
Lesz, de szerintem idén biztos nem.
-
válasz
GoldhandRent #11 üzenetére
Mivel a Mi CC9 Pro szerintem odahaza is egy fontos termék, így nem igazán fog kimaradni a frissítési repertoárból.
Szerencsére a Xiaomi már maga mögött hagyta szerintem a mellőzött modelleket. ( S2, Redmi Pro )
-
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Jobb ma egy stabil rendszer, mint holnap egy bugos...
Szerintem a MIUI 11 jelen esetben több hasznos fejlesztést hordoz, mint az Android 9->10-re váltás...
-
válasz
GoldhandRent #7 üzenetére
Miért ne lenne?
1 főverzió-váltás szerintem minden Xiaominál garantált, de a kettő sem ritka.
Poco F1 pl. 8.1-gyel indult, most tart 9-en, és szerintem garantáltan kap Android 10-et is.
-
GoldhandRent
őstag
Vajon a Note 10-re lesz-e Android 10
-
-
GreatL
őstag
Mi 9 már talán egy hete feltette. Android 10, MIUI 11, a szokásos flawless élmény.
-
Tschubi
tag
Nem értem. Mi az, hogy majd jön a MIUI 11? Ebben a cikkben még azt írták, hogy a MIUI 11-t október végétől nyomják majd:
[link]
Ismerős nem kínai belpiacos Poco F1-ére már a múlt héten felment, de az én Redmi Note 7-mre még semmi. Igazodjon el rajtuk akinek két anyja van... -
Bétában már mindegyik tök sok ideje megy...
-
Quqesz
nagyúr
Poco F1-re tegnap raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tucatnyi kínai verziós modell mellett több nyugati piacra szánt Mi és Redmi telefonra telepíthető a legfrissebb MIUI köntös, néhányra Android 10-zel.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest