Európába is megérkezett a Redmi K20 Pro

Csak errefelé Xiaomi Mi 9T Pro néven érdemes keresni. És nem összekeverendő a Mi 9 Pro-val, ami 5G-s lesz.

A nevezéktan nem olyan komplikált, mint elsőre tűnik. A Redmi K20 és K20 Pro nálunk Mi 9T és Mi 9T Pro néven jelent, illetve fog megjelenni. A Mi 9 Pro meg szeptember 24-én mutatkozik be 5G képességgel. A Mi 9T már bizonyított; a Snapdragon 855-tel, de még 5G modul nélkül szerelt Mi 9T Pro pedig már elérhető az olasz, spanyol és francia MiStore-okban, illetve Németországban az Amazonon. Az árak az eltérő adóterhek miatt változatosak, 6/128 GB-os kiszerelésért jelenleg 430 és 450 euró között kell fizetni.

A legtöbbet ugyanezért a francia és olasz MiStore-ban kell otthagyni, ott a 6/128 GB-os verzió 449 euró, a 6/64 GB-os modell 429 euróba kerül, Spanyolországban pedig az alap memóriakiosztás (6/64 GB) 370 euró. Mindazzal együtt még a legvastagabb árcetlire, rekord gyenge forint mellett is éppen 150 ezer forint alatti összeg kerül. A hírt azonnal frissítjük, amint a magyarországi árak is kiderülnek, a hivatalos képviselet egyelőre sajnos ilyen információval nem tud szolgálni, de a készülék biztosan elérhető lesz itthon is.

Addig pedig Zack jóvoltából vethetünk egy beható pillantást a készülék szerkezeti felépítésére, amiből többek között az is kiderül, hogy hitelesítés ugyan nincs, de komoly erőfeszítéseket tettek a készülék vízállóságának biztosítására.

És, ha már itt tartunk, nem árt megtekinteni a hagyományos karcolós, hajlítgatós tesztet is. Amellett, hogy kiderül, a K20 Pro egy kifejezetten minőségi és minőségi anyagokból összerakott termék, Zacknek van néhány helytálló megállapítása, ami segíthet a megfelelő készülék kiválasztásában.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi

    Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.

  • Bemutatkozott a Redmi K20 és K20 Pro

    48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.

Hirdetés