- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drone86
tag
Bár nem volt még szerencsém élőben látni w8 táblát, de vhogy a desktop részt nehezen hiszem, hogy kézzel is kényelmesen lehet kezelni. Ezért nem értem a microsoft részéről a koncepciót. Már sokan elmondták előttem, de az armos táblára inkább a wp-t kellett volna továbbgondolni. Remélem csak idő kérdése és összevonják a kettőt..
-
Drone86
tag
De ha kifejezetten arra szánták, nem fér a fejembe, minek kell az rt-be is a desktop rész. Annyira rontja az összképet, pláne hogy nem tudom mennyi RT-s desktop alkalmazás létezik, de biztos nem sok.
Viszont remélem mihamarabb összevonják az RT-t és a WP-t.. Nagyon szívesen fogyasztanék egy olyanon tartalmakat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest