Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
válasz
concrete86 #1475 üzenetére
+1!
-
Gomba
senior tag
Ezeknek a teszteknek mi az értelme? Az hogy az Asphalt 8 megnyílik 0,5mp-vel hamarabb? Wow. Ez aztán a való élet teszt. Ebből kiderül minden.
De ha ez az akkor nézzük meg ugyanezt fel-1-2 év múlva is ugyanezen telefon oknál. (Frissetesek elmaradása, kezdeti sebesség elvesztése ilyesmi) Kiváncsi lennék arra is.Ez az almafan droid fan kérdés meg gyerekes. De azt hiszem hogy mindjárt én is beírom aláírásnak, hogy iPhone 11 Pro és megyek a Galaxy topikba osztani az igét.
-
-
Gomba
senior tag
saját képek (gondolom a photo host oldal ront a minőségen de ettől látszik a lényeg)
iPhone x:
iPhone 11 Pro:
-
Gomba
senior tag
Délelőtti 11 pro töltés tapasztalatok saját töltőjével:
10:52 - 22%
11:27 - 72%
11:52 - 91%
12:26 - 100%ez alapján az első 50%ra ígért fél óra kb meglehet.
-
Gomba
senior tag
válasz
FuRiONight #1340 üzenetére
csak annyi időre fogtam a maxot ameddig megnéztem a zöld színt
Nem emlékszem milyen nehéz volt, mivel nekem nem nagy a kezem ezért a normál pro-nál nagyobbat semmiképp sem akarok.
Illetve annyi, hogy azért az iphone x-hez képest érezhetően kicsit nehezebb a telefon. (ahogy az a spec sheet-en is olvasható volt már) az asztalra lerakva az x-et és a 11-et látszik a vastagságkülönbség is, bár kézbe fogva azt nem érezni igazán. Főleg mivel a hátlap teljesen más.
-
Gomba
senior tag
Saját szubjektív vélemény élőben megnézve a telefonokat:
iphone 11-eket megnézve/megfogva nekem eléggé műanyagos. Ami színt láttam (zöld / lila) kb játéktelefonoknak néznek ki. Ettől még a belbecs nem alulbecsülendő, csak külsőre/színre írom.11 pro:
- zöld szín: nem olyan volt élőben amit vártam, meg hogy hűha. Pedig a képek alapján arra számítottam
- space grey: nagyon tetszetős lett. Jobban tetszik, mint a zöld amit szintén nem gondoltam volna. Bárcsak a keret ezüst lenne
- gold: nem néztem meg nagyon, nem az én világom
- silver: kicsit sárgásabb fehér tónus az iphone x/xs silverhez képest a hátlap, jól áll neki, hogy matt (ahogy a többi színnek is) -
Gomba
senior tag
-
Gomba
senior tag
ilyet még sose csináltam, de 11 pro előrendelve
iphone x-et vált, nagyon egyszerű az ok: a kamera fejlesztések - és nem a kinézete- miatt. Másban nem látom előnyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest