- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
hülyegyerek #751 üzenetére
Az laza. És persze USB-n keresztül sem kaphat netet a telefon. Pedig nincs WiFi és fene tudja, mikor lesz, nem két fillér egy wifis router.
Ettől a frissítéstől reméltem, hogy majd megjelenik az alkalmazásboltban a "Helyi alkalmazások telepítése" opció, ami, hiába éri el a telefon az SD-kártyát, egyszerűen nincs sehol. A rendszer elavultságára gyanakodtam, vagy hogy talán a frissítéssel valamivel összhangba kerül, amivel most még nem... Csak egy Beállítások opció jön elő. Szóval külső appokat sem tudok telepíteni úgy, hogy előbb a gépre töltöm le.
-
ilgatto
tag
válasz
hülyegyerek #746 üzenetére
Meglátjuk, de ha 30.000-rel olcsóbban kezd, már az is sok.
Az USA-ban ugyanez a telefon már rég lejárt lemez, itt pedig képesek újra a csúcstelefonok szintjén beárazni, ráadásul 1$=1€ elven. -
elmepocok
tag
válasz
hülyegyerek #738 üzenetére
Ezzel mind tisztában vagyok, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire béta a dolog, felháborodni akkor lenne okom, ha ez a szolgáltatói frissítésben is benne maradna.
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek #720 üzenetére
Mit is írtam? Pont, hogy semmit nem vontam le, csak bízom benne hogy az ms nem a gyártókra bízza az apróbb hibák megoldását meg az optimalizálást, mert nekem htc-m van és ők tuti belesza.nak ezekbe és csak rádobálják az alkalmazásaikat és csak az új készülékein lesz normális rendszer. Nokiánál persze más a szitu.
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek #717 üzenetére
Ha te nem tapasztalsz semmilyen hibát (amik közül néhányat a ms is elismer) akkor te nagyon szerencsés vagy....
-
válasz
hülyegyerek #600 üzenetére
nem kötekedésből kérdezem, de hozzászámoltad azt is, hogy az emberi szemnél a távolság növelésével gyengül a látás is? Vagyis ha van egy 32"-os HD panel, amit 3 m-ről nézel, akkor oda kevesebb PPI is elég, hogy pixelmentesnek lásd, mint ha a WVGA, 4,3"-as panelt nézed 30 cm-ről.
Ettől függetlenül egyetértek veled, hogy felesleges az óriási PPI.
Nekem kb. a 250 PPI az ideális egy mobil kijelző esetében, a 200 és 250 közötti pedig még elfogadható. -
Hobbbyt
őstag
válasz
hülyegyerek #594 üzenetére
Látod itt a baj, hogy nem vettél észre képminőségbeli különbséget a 800*480 és a 1280*768 között. Pedig kéne.. Lényegében pont ez lenne a lényege a nagyobb felbontásnak. L925 és L820 között a leglényegesebb különbség a kijelzőbeli eltérésük. Ne a csúcskategóriát nyomjuk a középkategória felé, hanem a csúcs legyen a csúcs.. és ezt butítsuk le a középkategóriára. Így csak nyerünk, veszteség nélkül.
-
Polllen
félisten
válasz
Amúgy azt nem tudom, h az értesítésekre miért nem egyszerűbb egy led.
-
válasz
Tetszik a glance , csak epp ertelmet nem latom , ugyanazt elerem ket koppal , nem fikanak szantam ...
peace .. szep,es jo is ,de kikapcsoltam , mert igy is jo ha egy napot elmegy a telefonom , 3 email szink, viber, skype, fb fut a hatterben , sokszor olyan helyen jarok hogy egy email is 3 perc alatt jon le , a glanceval, es neha mar a dupla koppal is energia sporolaskep csinjan banok , idojaras kezi frissitesen ..stb
-
Hobbbyt
őstag
válasz
hülyegyerek #549 üzenetére
Azért nem szólhatsz bele mert az egész érvelésemet, indokaimat.. okokat stb.. Szóval az egész itt létem aköré épül, hogy Lumia 1020 ami 1280*768. Én 1280*768 ra írok mindent.. te az én érveim ellen kardoskodsz úgy, hogy neked se lumia 1020-ad de még 1280*768-as kijelződ sincs. Csak, hogy érezd az arányokat, amiről én beszélek az 2.56x annyi képpontot jelent mint amiről te beszélsz. Nem érzel itt némi eltérést a dologban? Sokkal nagyobb terhelés minden irányból..
Itt a troll maximum te vagy, aki enélkül válaszol bármire is, hogy értelmezné azt amire reagál.
(#546) GeneralCube : Őőő.. hát ez hülyeség. A felbontás pont nem irreleváns.. mert ugye tény, hogy a natív felbontáson kapjuk a legszebb képet. Vagy ha csak az acél, hogy egy játék sose lagoljon akkor hajrá, 166*100 as felbontáson is lehet "játszani" egy 1280*768 as kijelzőn, csak ugye találni kéne rá balekot.
(#554) this is life : Itt nem arról van szó, hogy megfelelő vagy se..
Amúgy a "retina szifon" felbontása elég harmatos326ppi-vel nem fér bele a csúcs kategóriába. A Sony Xperia SP 319 a tavalyi év csúcsai pedig 440 körül vannak. A L1020 339, igaz sajnos csak pentile.. ami még látszik ekkora ppinél.
-
satz18
őstag
válasz
hülyegyerek #549 üzenetére
"egy pár Lumia a kezemben, és abszolút nem éreztem semmi különbséget játékoknál 512 mb felett."
Viszont a lumiák túlnyomó többsége (mármint piaci részesedés alapján) 512-es, amivel a játékokat szépen bukod. Én speciel többek között ezért is váltottam.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
hülyegyerek #537 üzenetére
Remek, akkor te teljességgel inkompetens vagy a témában. Miért szólsz bele olyanba amihez lényegében semmi közöd? De most komolyan...!
Végig 1280*768as felbontásról szólt a dolog. Olyan ez mintha valaki jogsi nélkül terjesztené az igét a TDi-ről. -
Hobbbyt
őstag
válasz
hülyegyerek #514 üzenetére
Hát persze, hogy nem találkoztál.. De még mindig csak a felét olvastad el annak amit én írtam. Különösképp azt a részt nem találtad meg ahol írtam, hogy nem a kijelző effektív felbontásán mennek a jobb játékok. Nyilván nem azért mert mindenre elég a hw. Nem is a proci, inkább a gpu kevés már a 800*480 fölötti felbontáshoz. Ne feledjük, hogy az Adreno 225 már 2-3 éves. És megjelenésekor is csak egy tuningolt 220-as volt. Az Adreno 320 majd 3x gyorsabb nagyobb felbontáson. De már az Adreno 320-as is kevés bizonyos esetekben a Full HD-hoz. (pl. Asphalt, Most Wanted.. GTAIII/VC/SA) A Böngészési élmény pedig így szavakba nem is önthető, inkább csak érezni lehet ha mellé teszed a kategória társait.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
hülyegyerek #503 üzenetére
Nem lagról meg reloadról beszélek. Nem tűnt még fel, hogy a jobb grafikájú játékok nem effektív felbontáson mennek? (pl. az a csigafutamos játék)
Netezésnél meg tegyél mellé egy azonos árú telefont, és meg fogod érteni. Nem tudja azt az élményt mint a többi vele egy ársávban lévő telefon.
(#501) Blyan -Én egyáltalán nem ezt mondtam. De te is tegyél mellé egy azonos árú telefont, és meg fogod érteni.
(#504) adam014 -Nem tudom, hogy azóta mi a helyzet.. de mikor nekem volt, még csak 1GB-t látott a rendszer az 1020-ban.Nekem is volt több mint 1 hónapig 1020-am. Nem a levegőbe beszélek..
-
Alexios
veterán
válasz
hülyegyerek #503 üzenetére
nekemis 1020-on. ez a lag, meg reload inkább az 512mb-os cuccokra jellemző, nekem 2gb rammal szerintem még semmit sem reloadolt a 1020
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hülyegyerek #166 üzenetére
Na ez igen vicces fogalmazás....magyarul ha be van kapcsolva nem forgatja el a kijelzőt vagy forditva?
-
xxSanchez
őstag
válasz
hülyegyerek #166 üzenetére
Nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest