- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Szerintem is teljesen jogos a kérdés. Miért a mobil szegmens? A ray-tracingnek pont az lenne a lényege, hogy túlmegy a raszterizált képalkotás határain, tetemes számítási kapacitásért cserébe. És ez utóbbi nem épp a mobil szegmens jellemzője. Nézd meg a videót. Ehhez minek RT?
-
Pikari
veterán
ja, a hozzászólásom második része meg lemaradt.
a bilinear filteringgel kapcsolatban pedig meguntam, hogy alapvető dolgokat kell folyamatosan dedósoknak magyaráznom. ember, te még azt sem érted, hogy a bilinear filtert miért hoztam fel. egyszerűen nem érek rá, hogy ezeket a dolgokat oldalakon keresztül magyarázzam egy olyan embernek, mint te. nem vagy azon a szinten. miután kiismerem az embereket, meg tudom állapítani, hogy megérik -e, hogy szakítsak rájuk időt komolyabban. ilyen emberekre, mint te, nem szoktam időt szakítani. és ez nem beszólás, csupán tisztázása annak, hogy te velem komoly interakcióba már nem fogsz lépni. teljesen feleslegesen veszed a fáradozásaidat arra, hogy mindenféle topikokban kérdéseket szegezz nekem. további hosszú, és eredményes életet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest