- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép, hosszú, és szájbarágós leírás. Egyedül azt nem értem, hogy miért volt ennyi gond a ROM-ok telepítésével...
Én a már említett Milestone2 féle leírással mindig sikeresen telepítettem MIUI-t, és sose volt se kamera se térerő se semmi problémám (az említett sufni tuningoknak meg még csak a közelébe se mentem) -
MolnarZolee
tag
Köszönöm szépen! Bár miui7-el, de megoldódott minden hiba és csak egyszer b...sztam földhöz imádott készülékemet
Mindenképpen végigcsinálom, hogy legyen normális miui8 a telómon, de majd csak holnap melóban lesz rá időm, most nem érek rá, mert pecázok (meghát, csak gyenge mobilnetem van)
Mégegyszer köszönöm! -
Milestone2
nagyúr
Letöltött ROM-ból build.prop file kicsomagol.
A nyíllal jelölt sort megkeres.
A 0 érték 1-es értékre módosít.
Fájl változtatás mentése.
Az új build.prop file becsomagolása a telepítő ROM-ba.
ROM telepítése. (Megjegyzem itt bukhat a történet. Régen nem volt tele a telepítő ellenőrzéssel. Lehet most már azt is ellenőrzi módosított-e a build.prop. Mikor nekem volt Note1 ezzel a módosítással 3G képes lett a SIM2 is)
Végül beállítások. SIM beállítások. -
McReay
aktív tag
Válaszoltak már a problémádra, de itt van egy másik módszer:
Fájlkezelő => Eszköz fül => Alul FTP => Wifi-re felcsatlakozol => Beállítás => Névtelen FTP-nél pipa ki, feljön egy pop up ablak beírsz egy felhasználónevet és jelszót, majd OK => Beállításokból vissza egyet => Szerver indítása => Megjelenik egy IP címTotal Commander => FTP => Bekonfigurálod, az általad megadott felhasználónévvel és jelszóval az imént kapott ip címet és csatlakozol a telefonhoz => látja a telefon memóriáját és az sd kártyát is!
Ha befejezted a dolgod a telefonon akkor Szerver leállítása és kész!
Én első perctől kezdve így használom, mert a win 8.1 nem hajlandó felismerni és nem szívóztam a driverek keresésével, ráadásul még kábel sem kell hozzá!
Szerk.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy EZ mi a búbánat akar lenni?
Amikor belépek a Biztonság-ba, minden alkalommal az arcomba tolakodik ez a kis mocskos! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest