- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy valamit nem értek: ha már kerek óra, akkor a menüben navigálást miért nem lehet a lünettával megoldani? annyira adná magát.
-
DemonDani
addikt
300 euró lesz
-
Valzor
aktív tag
Bejövős a kütyü, lehet ezt választanám a Moto helyett, masszívabbnak tűnik.
-
skyli
senior tag
Uhh
ez sokkal jobb, mint a moto 360 így elsőre
Tök jól nézne ki, ha valami értesítés jön, akkor a pereme körben olyan színnel kezdene pulzálni (pl viber lila, facebook kék, stb)
-
FókuszPók
tag
Ezeknél az óráknál nagyon jó ötlet lenne a Qi tölthetőség. A hátlap lehetne normálisabb műanyag, ami engedi a szabványt, este csak csüccs a töltőpárnára, reggelre mindig fullos lenne, nem kéne szenvedni a bölcsőkkel és egyéb macerás megoldásokkal.
-
babosmiki
addikt
Szép lett!
-
edward2
addikt
Amúgy épp most jött információ: €299 az ár.
(végülis csak egy Oneplus One...)
-
edward2
addikt
Kezd jól kinézni csak én még az értelmét nem látom az egész okosóra trendnek.
-
aizen92
addikt
Azt kell, hogy mondjam tetszetős darab!
Döntő tényező most már csak az a fránya ár. -
Lomha 8V
addikt
Tényleg szép lett. Kíváncsi leszek a kezelése mennyire lesz könnyű.
-
Szép lett.
-
EczkE
veterán
Ez nagyon ott van! Varom mar a tesztet. Ha pozitiv elbiralasban reszesul akar vennek is egyet a G2 melle.
-
Ali G.
senior tag
oké óra kinézete van , ettől még mindig hamar lemerülő plusz kütyü
-
Ádám16
addikt
Uh, ezek egyre jobbak. 3-4 év múlva kíváncsi leszek, mennyire fognak hasonlítani egy elegáns, klasszikus karórához.
Egyébként szerintem ez szebb a 360-nál, az az óra szerintem nagyon vastag. -
Lewzke
őstag
kerek e-ink kijelzős óra létezik?
-
HaZse
őstag
Nagyon jól néz ki. De! Minek ebbe egy ekkora hardver? Miért nem lehetne egy alacsony fogyasztású CPU-t beletenni? Gondolok itt egy max. 800MHz-en ketyegő cuccról. De gondolom azért kell ez, mert droid fut rajta és annak meg kell a kraft.
Jöbb lenne valami teljesen más SW-t az óráknak kitalálni, ami minden op. rendszerrel kompatibilis. (BB, IOS, droid, WP, stb.)
Sőt lehetne neki valami kinetic féle töltési módszere, plusz QI töltés. És szerintem nem OLED-et kellene tenni rá, hanem E-INK kijelzőt, de olyat, ami monduk a Kindl Paperwhite-ben van. (Gombnyomásra bekapcsolna a világítás). Tudom, hogy a bilibe lóg csak a kezem.
-
Nagyon jól néz ki,elsö ránézésre nem lehet megmondani,hogy egy okosórát látsz,söt még másodikra sem.
-
wortz
tag
Odacsap jól néz ki. Én egyáltalán nem vagyok oda a viselhető elektronikáért, de ez baromi királyul néz ki. És végre normális szárai vannak, így nem kizárt, hogy lehet majd a gyáritól eltérő szíjon hordani. Ezt már nagyon régóta hiányolom ezeknél.
Egyelőre ezek a cuccok üzemidőben, funkcionalitásban, és strapabíróságban sincsenek ott, hogy engem komolyan vehetően érdekeljenek, de ha vennék, ezerszer is inkább ezt, mint bármi mást.Szerk: Moto 360-nál nagyon tetszett, hogy végre kerek, de mikor megláttam, hogy azon sincsenek szabványos fülek, már káromkodtam is. Ezt megláttam, és gyönyörű, szóval szvsz a 360 már a megjelenés előtt egy halott ügy.
-
ghost364
senior tag
Ilyeneket még, nagyon jól néz ki.
2ofthem: Még mindig nem értem. Ezek a kütyük nem különálló használatra készültek, okostelefonnal működnek együtt. -
hue2000
tag
Nagyon jól néz ki
-
flexxx2
őstag
Az is lehet a jövőben, hogy a Citizen olyan eco-drive-ot csinál ami egy soc-t is meghajt kijelzővel...
-
draco31
veterán
A külső tetszetős. A belső majd a teszten kiderül.
-
Findzs
addikt
tetszetős
reméljük jó is lesz és megfizethető -
Pali1119
tag
Sajtóképen mindegyik jól néz ki, meglátjuk a valóságban milyen lesz. Legjobb példa AS 29-es hozzászólása a Moto 360-ról. Promóképen az is milyen jól néz ki, élőben meg bumfordi.
-
Na erre nagyon kíváncsi leszek, jónak tűnik, hogy különféle módon testreszabható a számlap.
-
-
törölt tag
Nem rossz, de igazából szerintem a Samsung új órája lényegesen jobban néz ki.
-
NemesTom
tag
A szíj cserélhető? Amúgy szépen néz ki
-
Cathulhu
addikt
válasz
Evil Snowman #62 üzenetére
utanallitani viszont gondolom igen, ha van teli nyari idoszamitas es ha nincs benne oroknaptar (na az az amit mindig elfelejtettem az elozo oramon, a honapok napjait utanallitani, aztan sose mutatott jot
)
-
Oppenheimer
nagyúr
Meklátyuk élőpen, lehet penefeszek majd ety ilyenre.
#1 Blyan: iken, kicsit sportos de tetszik. Jó naty aksi is van penne, meg kifáló a-molett kijelzős!
-
-
e-newsee
addikt
A 320x320 az kör alaknál hogyan értendő? Egy 320x320 pixel méretű négyzetbe írható körről van szó?
Kör alaknál lehet elég lenne a "320 pixel átmérőjű" kifejezés. -
Cathulhu
addikt
Nekem most egy Citizen "buta" oram van, napenergiaval megy, minden este atomorarol szinkronizal, es szvsz gyonyoru, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lesz turhetoen kinezo okosora. LG is szep meg a Kairos is (az jobban tetszene) de egyelore nem mondok le a Citizen nyujtotta totalis kenyelemrol, se tolteni, se allitgatni nem kell
Ha a Kairos belseje nem teljesen mechanikus lenne, es nem kellene tekergetni meg toltogetni, esku most azonnal rendeltem volna. -
2ofthem
aktív tag
vicc hogy ebből is kimaradt a gps
-
QwErTy42
addikt
Nekem külsőre nagyon bejövős.
-
Úgy is terveztem valami elegáns és letisztult órát venni. Még a végén okosóra lesz belőle
-
-
Obyboy
addikt
Na ITT kezdődnek az okosórák!
-
twine
veterán
válasz
Evil Snowman #51 üzenetére
Gyönyörűen át is szaladtam azon a 10-15 hsz.-on ami ezzel foglalkozott...sry
-
bok92
addikt
Azért ezt elfogadnám. Nagyon szép lett!
-
-
tzsolesz
nagyúr
Hát basszus ez nagyon jól néz ki.
-
twine
veterán
válasz
ForRedGlory #41 üzenetére
Néztem már a videót, de nekem nem segített...
de biztos én vagyok a retard....
Más:
Ehhez az okos órához mit szóltok?
kairoswatches.comSzerintem nekem sosem lesz okos órám,,,
Marad a TISSOT a karomon... -
dsr
senior tag
Nagyon szép
-
Már kaptál választ, csak átsiklottál felőle. Ironikus megjegyzés volt, hogy anno tesztelték augusztusban, és épp csak eltelt pár hét, még mindig augusztus van, de már meg is jelent az új változat. Tehát a cikk írója ezzel a fordulattal a két készülék között eltelt rövid időt próbálta kihangsúlyozni, ami nem mindenkinek volt egyértelmű.
A számlap maga a kijelző. Ha megnézitek a két képet, látjátok, hogy két különböző számlap és mutató jelenik meg a kijelzőn magán.
-
Izzé
őstag
Oled kijelző nagy ppi-vel, jó lesz ez!
-
Matada2.3
veterán
Wow, ez szép, bár olyan a képeken mintha nem is kijelző lenne a számlap..
-
ForRedGlory
félisten
Nahát, ez elég szép
Tuti veszek egyet, ha jól fog működni
(#34) kaylac1990, (#38) Bici: Ez segíteni fog
[link]
-
xtremetuning
addikt
válasz
Evil Snowman #36 üzenetére
Ez tuti karácsonyi ajcsi lesz tőlem - nekem....
-
válasz
kaylac1990 #34 üzenetére
VAlószínűleg, ahol most csak az óra felületet látod, ott fog megjelenni minden adat nagy valószínűséggel.
-
válasz
xtremetuning #32 üzenetére
Én is agyalok rajta már vagy 3 hónapja, de nincs most elfekvőbe felesleges 135.000 Forintom.
-
jacis
nagyúr
válasz
kaylac1990 #34 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve..
-
kaylac1990
csendes tag
Ezt nem értem??
Ebben van valami digitális megjelenítés is, pl google now-hoz, vagy sms-ek kijelzése, vagy valami???
Ha nincs, akkor sok értelme nincs ennek seAkkor már inkább egy okoskarperec, vagy mi
-
Fancy-boy
addikt
Eddig a Moto 360 volt a favorit, de az élő képeken már annyira nem.
Várós... -
xtremetuning
addikt
válasz
Evil Snowman #30 üzenetére
De ennek legalább stílusa van. Nem is akármilyen.
Elgondolkodtam..... -
Straw
senior tag
válasz
Evil Snowman #30 üzenetére
Értem én, ezért szimpatikus nekem is ez a fajta megoldás, de talá majd a következő generáció vár talán vékonyabb lesz. Itt inkáb az elektronika foglal sok helyet, automata órából azért van olyan ami nem ilyen batár nagy.
-
@Steve1207: hát igen. Még gyűjtik az előrendeléseket (valószínűleg nem futott be hozzájuk még annyi, hogy elkezdjék a gyártást). Elvileg utána drágább lesz. Legolcsóbb is 550 dodó.
@xtremetuning, atike: bizony. Csodálkozom, hogy eddig egy darab hír sem volt róla MA!-n.
@Straw: sajnos azért ilyen vastag, mert za óraszerkezet teljesen automata sok fogaskerékkel, rugókkal etc, plusz a kijelző akksiját is bele kellett oktrojálni a vázba.
-
AS
félisten
Moto 360 sajtó képen szép
Élöben:
Sajtó képek nagyon csalókák...
-
callmeakos
veterán
Nem tűnik egy olyan valaminek, amin android fut
De tény ami tény: ez badass, az okosórak közütt. Kíváncsi vagyok hogy a Moto 360 e mellett hogy fog festeni -
Straw
senior tag
válasz
Evil Snowman #20 üzenetére
Valóban a Kairos tűnik a legszebbnek, de olyan vastag mint 1 whisky-s pohár alja.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért megvárnám ebből is azokat a képeket és videókat, amik a valódi terméket mutatják, mert ez sem úgy néz ki, mintha kijelző lenne a számlap helyén, hanem rendes számlap és mutatók.
-
atike
nagyúr
válasz
....ez durva....
-
Dr.Anonymus
addikt
az tetszik benne hogy vékonyabbnak néz ki, mint a moto 360
ígéretesnek tűnik -
xtremetuning
addikt
válasz
Azért ez üt, mint Klicsko....
-
Steve1207
veterán
Így kell ezt (Y)
(#20) Evil Snowman: ez a Kairos se semmi, emellett tiszta fapados, szimpla óra az LG
-
halkow
őstag
Mint egy hagyományos karóra
, szép lett elismerésem remélem automatikusan is tudja a fényt szabályozni
-
Szép lett, de nálam még mindig a Kairos a befutó. Ennek ellenére gyönyörő lett az LG megoldása, főleg, ha az "elődöt" nézzük.
-
atike
nagyúr
Végre! Eddig király...
Ez volt ami várós, meg a Moto360... Ha megmaradtak volna a szögletes formánál nem gondolkodnék el rajta, hogy kell-e nekem egy ilyen vagy nem.... Így viszont agyalok erősen...
-
babkukta
senior tag
ez kajak szép! Huhh.... megfogott
-
TRIvidore
tag
Egyetèrtek. Gondolom a hàtlap egyes rèszeinek "rozsdaàllósàgàra" is nagyobb figyelmet fordítottak ezúttal. Ez a 4.3 tàmogatàs meg kamu, a Galaxy Gear új generàciója is vígan elfut JB-vel problèmamentesen csak nem kommunikàljàk (Samsung). Azèrt drukkolok az LGnek, hisz minden kezdet nehèz míg ki nem jön szeptemberben az Apple okosóràja
-
plejik
addikt
Ez elég jól néz ki..
Bár attól tartok az ára izmos lesz...
-
jacis
nagyúr
Lehet megveszem
-
AS
félisten
Android is hamar lefogja szívni az aksit...Igen jó lenne pár menü kép mert igy jól nézni kérdés élőben milyen.
-
BPFeri
senior tag
Ez bitang jól néz ki
...nagyon bejön !!!
-
C$abi
aktív tag
Ez baromi jól néz ki, csak nem tudom hogy tudnak ehhez felbontást csinálni, mert ugyebár kerek, nem pedig egy szabályos négyszög.
(#8) Robi86:
Miért, mi vele a probléma? Max. annyiban sántít, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás, hogy 1 ember teszteli, nem pedig az egész stáb.
-
Robi86
senior tag
Na ezt már jobban el tudnám képzelni magamnak, ha látnám értelmét ezeknek a kütyüknek.
Amúgy ez az "annak idején, 2014 augusztusában teszteltük" csak az én szememet szúrja?
-
M3oH
addikt
Azért, ez tetszetős lett. Azt vonalat kell erőltetni, kedves gyártók.
-
atuci
őstag
Szép lett, nekem eddig ez jön be a legjobban.
-
tomistarkapi
tag
ez elég főnök lett
-
Thaaleum
aktív tag
F@sza lett, de már előre félek az árától.
-
AS
félisten
Nagyon szép lett
Igaz 1.3 as kijelző ide kevés méretben.
Szerintem szebb mint Motos . -
Maxentius
addikt
A teljesen kerek kijelző jobb, mint a 360-é, de a vastagabb keret kevésbé néz ki jól.
-
Blyan
félisten
Ránézésre igen jól néz ki.
Oppi, jó sportos lett, mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest