Hirdetés

Megérkezett a kerek előlapos G Watch R

Emlékeznek még olvasóink az LG G Watch-ra? Az Android Wear kötelékébe tartozó karórát még annak idején, 2014 augusztusában teszteltük "minden kezdet nehéz címen", szebb jövőt prognosztizálva az egyelőre több sebből is vérző, ám alapvetően előre mutató okosóra sorozatnak. Nos, jelen sorok írásakor még mindig 2014 augusztusa van, és máris itt a folytatás: az LG ugyanis még a jövő heti IFA kiállítást sem várta meg új okosórájának bejelentésével, máris lehúzta a leplet a kerek előlappal rendelkező LG G Watch R-ről, ahol az R minden bizonnyal a Round angol szó rövidítése.

Nem csak jól néz ki, sokat is tud az LG G Watch R

El kell ismernünk, igencsak jól néz ki a hagyományos kerek karórák formavilágát kölcsönző G Watch R, azonban nem a külcsín az egyetlen lenyűgöző tulajdonsága. Az 1,3 hüvelykes, 320 x 320 pixeles P-OLED kijelzőt rozsdamentes acél keret fogja közre, a konstrukció ráadásul IP67-es por- és vízállóságot is biztosít. A szíj bőrből készült.

Jól áll és sokat bír a vízálló LG G Watch R

A G Watch R többi hardveres paramétere sem rossz: az okosórát 1,2 gigahertzes Snapdragon 400-as SoC hajtja, rendszermemóriából 512 megabájt jár, a belső tárhely pedig 4 gigabájt. Az Android Wear család tagjaként érkező karóra 410 milliamperórás akkumulátort kapott, amely remélhetőleg hosszabb üzemidőt biztosít, mint az LG G Watch telepe. A készülék 4.3 Jelly Bean vagy újabb android verziós készülékekkel kompatibilis.

A hagyományod karórák divatját követi a G Watch R

A G Watch R számos szenzorral felszerelték, így giroszenzor, gyorsulásmérő, iránytű, barométer, és pulzusmérő is került bele. A G Watch R első körben fekete színben jelenik meg, és elsőként a jövő heti, berlini IFA-kiállítás során találkozhat vele élőben a nagyérdemű. Az LG szeptember 4-ei sajtóeseményén mi is ott leszünk, hogy az okosórát kipróbáljuk. Remélhetőleg ott a megjelenésről és az árról is hozzájutunk némi információhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Előzetes képen a G Watch R

    Az LG egy hivatalos fotót töltött fel Facebook oldalára, melyen egy kör alakú megjelenítővel rendelkező okosóra pózol.

  • Kerek kijelzővel érkezik az új LG okosóra

    A hivatalos bemutatóra a szeptemberi IFA kiállításig várni kell, egy reklámfilm azonban egyértelművé teszi az új LG karóra designját.

  • Máris érkezhet az LG G Watch 2

    A KoreaTimes értesülései szerint már a szeptemberi IFA kiállítás alkalmával bemutatkozhat egy OLED kijelzővel szerelt új okosóra.

  • LG G Watch - minden kezdet nehéz

    Az Android Wear platform még nagyon friss. Egyelőre három olyan modellről tudunk, ami ezt használja, ezek közül az LG termékét kaptuk rövid időre kölcsön.

Hirdetés