- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
WolfLenny #7829 üzenetére
Köszi. Ahogy nézem, ezt nem forgalmazzák már. És amúgy is sokkal nagyobb méretben,mint a 7-es pixel.
---
Ahogy nézem itt a hozzászólásokat a frissítés után, hát elég változatos dolgok jelentkeznek. Itt mindenki rendes 14-re frissített, akinél jelentkeznek anomáliák vagy van benne béta is?
Amúgy a beszédhangszóró és a sima hangszóró a pixel 7-ben milyen mondjuk egy iphone SE3-hoz képest?
Most megvárom a glamour napokat, lesz az alzanal is 20% csak nem tudom, pontosan mire. Kíváncsi vagyok, jó lesz-e a kupon a pixelre és ténylegesen olcsóbb lesz-e.
-
FerNandor
őstag
Köszi szépen, és az összes korábbi hozzászólást is, mindenkinek!
#7799 jUUh
Ez az idle merülés amúgy mire vezethető vissza? Valamilyen alkalmazás szívja mindig? Gondolom nem az van, hogy valami beakad...Vagy csak ennyit eszik a hálózati jelenlét? Mondjuk, ha az az oka és lehet olyat, nekem teljesen jó megoldás egy éjszakára időzített, pl 21-06 közötti WLAN kikapcsolás.Asszem még az LG G4-en tiltottam meg töröltem le mindent hasonlók miatt és folyamat figyeltem a SOT teljesítményt
. De amúgy már mások a prioritások és nem nagyon érdekelnek pl ezek a dolgok. Éppen ezért egy olyan telefont keresek, amivel nem kell foglalkozni, csak működik és kész. (Romolás, root stb-re már időm sincs. Azt se tudom, ezek már hogyan mennek és mindennek utánaolvasni stb rettenet sok idő).
Fontos a jó kamera is, de a Pixelek híresen jók ezen a téren. Mondjuk én az LG G7-esen is RAW-ban fotóztam és meg voltam elégedve. De pl hirtelen családi pillanatok (kicsi bébik) megörökítésére nem árt, ha normális minőségben készít képet a telefon. Komolyabb/tervezett stb dolgokra meg ott van a MILC. -
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Ó, hát ez azért nem valami biztató
Csak az a helyzet, hogy nem nagyon látok alternatívát manapság és ez elég elkeserítő.
iPone-on gondolkodtam, de ismét elvetettem.
Samsung S23.. sosem szerettem a Samsungot és normálisabb helyen ez is 300 körül van.
xiaomi 13 is 300 fölött és erre sem különösebben váltanék...
realme, hát nem tudom..
oneplus, háát szintén nem tudom..
ami tetszett még, a nothing phone, de nem tudom...és mindegyik baromi nagy már. nem tudom, hova csinálnak ekkora telefonokat
+ mostanában nem volt időm követni a telefonos dolgokat sem, de a mediatek chipeket kerülném inkább régebbről olvasottak alapján.Ez a külföldi gariztatás is akkor offos nekem.
Sorry, normál használat alatt arra gondoltam, hogy böngészés, üzenetküldő alkalmazások, kicsi youtube, max kicsi kamera. Játék nélkül.
Köszi a válaszokat.
nézek majd még pár videót azért.
+ #7779 jUUh köszi, de igen, a pixel 8 már ettől jóval drágább lesz. Nekem elég a bizti frissítés is 2027-ig. Az LG G7-esem pl android 8.0.0-n fut
Régebben is ez volt amúgy a tapasztalatom, hogy érkeznek a főverzió frissítések, mintha muszáj volna, de minek? És ezért is nem frissítettem sokszor, mert általában csak xarabb lett a helyzet. Nem értem ezt. Windowsból se jön minden évben új. (vagy jön, csak erről is lemaradtam?) Én inkább használnám ugyanazt az OS-t tovább, csak legyen stabil...
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Egy pixel 7 még mennyire jó választás jelenleg, hosszútávra tervezve?
Sajnos szerintem elég gyenge az android felhozatal manapság és egyedül talán a pixelben látok potenciált.Mennyire stabil a telefon szoftveresen, általánosságban nézve? Ez számomra a legfontosabb. Azt láttam az összefoglalóban, hogy 2025-ig minimum lesz főverzió frissítés és 2027-ig talán a biztonsági frissítések.
Jelenleg vodafonosak vagyunk, de megyünk át a T-hez. És pixelből kettőt kéne vennem egyszerre. Ha garanciális gond van, az hogyan megy itthon? Valami random szervizben vagy van azért valami (fél)hivatalos partner?Normál használattal, kinek, mennyit megy el az akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest