Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigand77
tag
Hát ez mekkora poén, hangosan röhögtem, pedig nehéz ennyire megröhögtetni, főleg sima hírekkel. Apple dizájnszabadalmait megkerülő formaterv, erre lemásolják a HTC flyert, hát aki ezen nem röhög hangosan...ez már annyira kínos, hogy szavak sincsenek rá

Ok, persze, perelve nem hiszem, hogy lesznek, a HTC nem fog nekimenni a samsungnak, meg a flyer gondolom amúgy sem rengette meg a piacot, ami befolyt belőle, azt nem fogják perre költeni...de a nap poénja a hír. -
haxxika
senior tag
Nekem rögtön az esett le, hogy külsőre ez egy HTC Flyer, csak Samsung vassal.
-
devast
addikt
Ezt nem értem én sem.... elvileg minél nagyobb piaci részesedést szerzel, annál olcsóbban tudod adni a termékeidet, de legalább ha szinten tartod, akkor is nő a haszon. De ezek az árat is növelik folyamatosan...
Nem emlékszem igazán, mikor is lett a samsung-ból prémium márka... lehet az a baj, hogy nem nézek tv-t, így lemaradtam a kismillió reklámról. -
zooole
senior tag
Nekem nem tetszik, eredeti szebb.
-
griiischdoov
tag
elég jó ez a kép

-
Integra
titán
haha, még jóval pofásabb is mint az eredeti

-
kapeti07
senior tag
Az árát kicsit sokallom.

-
Apika
addikt
Ez egy nagy fricska az Apple-nak...
-
domerator
veterán
A hölgyike lehet, hogy rá tudna venni egy ilyennek a beszerzésére...

-
Első
Ezt elfogadnám a sima helyett, mert jók a hangszórói.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes módon ott mindig találnak olyan megoldást, ami a Samsungot egyedivé teszi... pedig a tévé vékony kávájánál sincs túl sok lehetőség a játékra, de mégis meg tudják oldani.