- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee19
senior tag
S10 Lite valahogy erősebbnek tűnik, mint a S10 vagy Én látom úgy??!
Mint pl a selfi kamera, nagyobb akku, a proci. -
twollah1976
őstag
Cseppet draga a Note 10 Lite, pedig a jack csatlakozo miatt eleg vonzonak tunik.
Volt SG Note 3 telefonom es meg voltam vele elegedve.
-
h4h01
senior tag
Elég hülyén lettek ezek össze legózva..A note 10 lite-ot ÉN nem tudom értelmezni ezen az áron, ilyen hardverrel és műanyag házzal..Nyilván itt az a célcsoport akinek fingja nincs róla mit jelent az, hogy exynos és mindenképpen kell nekik toll..nekik jó lehet..
Az s10 lite már korrektebb darabnak tűnik, de bőven van jobb ajánlat a piacon..Pl. egy MI 9 legalább 60 ezerrel olcsóbb ennél, hivatalos eladónál és ugyanazzal a hardverrel..Van amiben ez, van amiben az jobb, de túl nagy az árbeli difi..
Egyik telefon sem erős ajánlat..ha gyorsan bezuhannak az árak csak akkor lesznek ezek érdekesek, ami valszeg így is lesz..mindjárt itt az s20..
-
-
Norbi.
őstag
Évek óta az első Samsung, ami tetszik az S10 Lite.
-
Teal'C
veterán
válasz
Csocsesz75 #26 üzenetére
Elég nagy az esélye de még reménykedem
A note 10 lite amúgy nem szégyenkezhet szerintem
nincs lekerekítve ami sokak álma volt
van jack ami sokak álma volt
nagy akku ami sokak álma volt
nem a leg de jó proci van benne
jó kamerák és az első lyuk a legkisebb eddig és már elfogadható
a simtálca még kérdés hybrid vagy nem ha nem akkor főnyeremény
android 10 tehát kap 11et meg 12őt is -
Doki42
őstag
S10 lite ami nem is lite...
Tetszik az induló ár -
leslien
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #28 üzenetére
most ezt nem értem még is van 4k60fps a S10 lite ban ?
-
törölt tag
Parádés.
-
vodrosjozsi
addikt
Mi bajotok van a note-al?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
hyperspace #24 üzenetére
A nagyobb aksi miatt inkább az S10 Lite, viszont kár hogy nem kapott ip68-at a Samsung + nem látom a Qi töltés lehetőségét sem, ja és a hátlap se üveg: [link]
-
hyperspace
őstag
Na most elbizonytalanodtam kicsit. Tervben van egy OP 7T Pro páromnak. Én egy S10+-t használok, és szeretem is, ezért megtetszettek ezek is. Melyik lehet jobb, OP vagy ezek közül az egyik?
-
Bibby
addikt
Ez most már tényleg teljes képzavar... Mik ezek, mi közük az S10-hez és a Note 10-hez, és egyáltalán miért "lite"?
Nyilván értem, ezt a két márkanevet még meg kell pörgetni a piacon, amíg jól csengenek, de akkor is, iszonyú zavaró.
Egy átlagember már semmit nem tud lekövetni az elnevezésekből (nem csak samsung, ugyanez megy huawei, honor stb márkánál), emiatt meg azt gondolja minél drágább annál jobb. -
Végre nem lekerekített a kijelző két széle!
Attól hányok. -
AS
félisten
Galaxy S10 Lite valószínűleg be lesz szerezve
S855 nagy aku nagy kijelző, tiszta kánaán
-
Probert75
addikt
A Note 10 Lite dizájnban egyáltalán nem hasonlít a Note szériára. Egyáltalán nem szép! Tucat lett belőle egy "cerkával".
-
Silenzio
addikt
Borzasztóan croppol, persze, hogy stabil. Jó, oké, leszámolja realtime, derék. De ezt más is tudja, a kínaiak is, stabilizálásban meg még mindig az alma a király. Tipikus Samsung termék, nehogy túl jó legyen, amelyik kamerában újít, abban toll nincs, amelyik note, az kapja a 2 éves hardvert. REMEK! Na, ezért IS írtam ma, hogy soha többé Samsung. És mindezt S6, Note 5, S7, S7 Edge, S7 Active(!), S8, S9+ és S10 birtoklása után.
-
MrBazsi
senior tag
Értesítési led ezekben sincs? A kamera mindkettőn ronda....
-
GaS-
aktív tag
-
bedibazsa
senior tag
Bárcsak az S10-emben is ez a SoC lenne. 10-es Android óta a Samsung böngésző óránként 22%-ot fogyaszt... S855 tesztekben nem ilyen rémes.
-
JoeCockBill
senior tag
jól látom hogy sík oled a kijelző? sd855? nagy akku? túl szép hogy igaz legyen. ha nem hagyták ki a vezetékmentes töltést indulok sorba állni a samsung store elé
-
janeszgol
félisten
Az S10 Lite izgalmasabbnak tűnik. Ha valaki nem szereti az Exynos SoC-t, akkor az S10 Lite jól jöhet neki.
-
roli543
őstag
Érdekes készülékek, főleg az S10 Lite... fura, hogy ekkora lett és ilyen erős. Nekem ez valahogy nem illik bele az S10 családba, de nyílván ezzel a névvel könyebb lesz eladni. Inkább lehetett volna A81... a Note 10 Lite talán sikeresebb lesz, ha esik az ára... bár talán a Note 9 olcsóbb már, szóval nem biztos hogy annyira megéri... valahogy fura időben jelentek meg ezek...
-
zozzo72
aktív tag
Jó áruk van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest