- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Pumpkinhead #29 üzenetére
Mondjuk ebben is van valami - bár lehetne folytatni
aki nem akarja megnézni a videót az innen ne is olvasson
SPOILER:
elmennek a zergek, már nincs aki irányítaná őket, de aztán mégis lesz, mert ugye a protossok ellen is kell majd valami - hacsak nem ilyen kisebb csoportokra bomlanak, mint a terranok, nincs közös vezető, csak ilyen hordák... Vagy az lesz mint a WoW-ban, hogy mindig kell valami ami irányítja a scourge-ot, különben nagyobb baj lesz, mindig lesz liccsking - és lesz másik kerrigan... Sablonhuzogatás...Minden esetre a Blizz leszedette a videókat --> 99,9% hogy a Blizztől származnak...
-
FefeeX
veterán
Lehetne fanmade, de "sajna" a szinkronhangok stimmelnek. Azt meg nem hinném, hogy fanok meg tudnák oldani, így ezt kizárhatjuk.
A minőség szar, nincs legenerálva a szájmozgás, stb, Kerrigan arca szerintem nem Kerrigan arca, legalábbis ez volt az első észrevételem, viszont ahogy végignéztem, azt hiszem, ez lehet egy lehetséges befejezés... Ugyebár most vagyunk az ötletelés időszakában, így szerintem ez lehet egy kiszivárgott lehetséges befejezés, ami, mivel kiszivárgott, biztosan nem így lesz...HaaS: ennél hihetőbbet, mert ekkora blődséget is rég hallottam már. Mondjuk április elsején...
Valaki leszedhetné youtube downloaderrel, mert sajna innen a cégtől az nálam nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest