- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
holozis_HUN #14 üzenetére
Ez még nyilván fikció, de ha mégis megcsinálják ... akkor az Android-osok egy része (köztük én is) nagyon fognak irigykedni.
Ábelt idézném: DE MIÉRT nincs még hasonló droid vonalon??! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
holozis_HUN #14 üzenetére
... ezen már én is agyaltam. Mármint, hogy mi fér el mi nem. Az a baj, hogy mi (én legalábbis biztos) nem fogjuk tudni megmondani a tutit. Mondjuk én a vastagságot szívesen feláldoznám a szélesség és a hosszúság oltárán. Ez a hülye képarány úgy kellett a gyártóknak, min egy falat kenyér. Így tényleg lehet növelni a képernyő felbontást / méretet (ezzel együtt pedig az igényt a több RAM-ra és az erősebb SoC-ra). Az ugyanis látszott, hogy a flagship-ek jelentős része előbb 5"-on, majd 5,2"-on időzött (a nagyon durva kijelző méreteket nem merték ide behozni). "Szerencsére" itt van most a 2:1, és már most biztosra veszem, hogy lesz ennek még folytatása. 2020-ra tuti jön a 20:9-hez képarány.
Ejj, de várom mát az összehajtható kijelzőt...Anno még visítva röhögünk ezeken, most meg...
(#15) Lami66
A ZUK tényleg nem annyira magas, csak - nekem - széles lenne. Mint lentebb írtam, nekem széltében az S8 volt ideális (szélességben). -
<Adamsky>
nagyúr
Sajnos. Komoly összegben mernék fogadni, hogy jövőre az összes telefon ilyen lesz. A gyártók teljesen bele vannak bu*ulva.
(#9) Jassz
Annyira emlékszem, mikor először megláttam az S8 szélességi adatát. Szabályosan a levegőbe csaptam. Végre egy telefon, ami jó méretű lesz nekem. Aztán megnéztem, hogy milyen hosszú ...
Sokan hangoztatják, hogy ezek a 2:1 képernyő arányú készülékek sokkal jobbak, mint a korábbi 16:9-esek, mert gyk. ugyanakkora készülékházban sokkal nagyobb kijelzőt kapunk.
Ezzel csak az a baj, hogy a plusz helyet nagyon kevés dolog használja ki (pl.: film, képek jó eséllyel sose fogják), és van pár - nyilván régi app. - ami még hülyén is néz ki.
Aztán a kb. ugyanakkora (készülék magasság) is hibádzik, mert azért csak hosszabb (pl. S8 vs. P10). És - nekem speciel - minden mm számít, mikor a zsebemben próbálom hordani a telefont. Egy S8-al - kis túlzással - én tökön szúrom magam.
Ennek a szófo*ásnak az lett volna a lényege, hogy én a 16:9-es képarány + minimális káva (S8-as, 16/9-es kijelzővel) látnám a megoldást. Utóbbi beteljesülésére viszont - a dolgok jelen állása szerint - egy lyukas garast nem adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest