Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz holozis_HUN #14 üzenetére

Ez még nyilván fikció, de ha mégis megcsinálják ... akkor az Android-osok egy része (köztük én is) nagyon fognak irigykedni.
    Ábelt idézném: DE MIÉRT nincs még hasonló droid vonalon??!

• <Adamsky>

nagyúr

válasz holozis_HUN #14 üzenetére

... ezen már én is agyaltam. Mármint, hogy mi fér el mi nem. Az a baj, hogy mi (én legalábbis biztos) nem fogjuk tudni megmondani a tutit. Mondjuk én a vastagságot szívesen feláldoznám a szélesség és a hosszúság oltárán. Ez a hülye képarány úgy kellett a gyártóknak, min egy falat kenyér. Így tényleg lehet növelni a képernyő felbontást / méretet (ezzel együtt pedig az igényt a több RAM-ra és az erősebb SoC-ra). Az ugyanis látszott, hogy a flagship-ek jelentős része előbb 5"-on, majd 5,2"-on időzött (a nagyon durva kijelző méreteket nem merték ide behozni). "Szerencsére" itt van most a 2:1, és már most biztosra veszem, hogy lesz ennek még folytatása. 2020-ra tuti jön a 20:9-hez képarány. :D
    Ejj, de várom mát az összehajtható kijelzőt... ;)

Anno még visítva röhögünk ezeken, most meg... :W

(#15) Lami66
    A ZUK tényleg nem annyira magas, csak - nekem - széles lenne. Mint lentebb írtam, nekem széltében az S8 volt ideális (szélességben).

• <Adamsky>

nagyúr

válasz jUUh #7 üzenetére

Sajnos. Komoly összegben mernék fogadni, hogy jövőre az összes telefon ilyen lesz. A gyártók teljesen bele vannak bu*ulva.

(#9) Jassz
    Annyira emlékszem, mikor először megláttam az S8 szélességi adatát. Szabályosan a levegőbe csaptam. Végre egy telefon, ami jó méretű lesz nekem. Aztán megnéztem, hogy milyen hosszú ... :(
    Sokan hangoztatják, hogy ezek a 2:1 képernyő arányú készülékek sokkal jobbak, mint a korábbi 16:9-esek, mert gyk. ugyanakkora készülékházban sokkal nagyobb kijelzőt kapunk.
    Ezzel csak az a baj, hogy a plusz helyet nagyon kevés dolog használja ki (pl.: film, képek jó eséllyel sose fogják), és van pár - nyilván régi app. - ami még hülyén is néz ki.
    Aztán a kb. ugyanakkora (készülék magasság) is hibádzik, mert azért csak hosszabb (pl. S8 vs. P10). És - nekem speciel - minden mm számít, mikor a zsebemben próbálom hordani a telefont. Egy S8-al - kis túlzással - én tökön szúrom magam.
    Ennek a szófo*ásnak az lett volna a lényege, hogy én a 16:9-es képarány + minimális káva (S8-as, 16/9-es kijelzővel) látnám a megoldást. Utóbbi beteljesülésére viszont - a dolgok jelen állása szerint - egy lyukas garast nem adok. :(

Új hozzászólás Aktív témák